Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Rozhodl jsem se pořídit cestovní enduro. Mám v merku Suzuki XF 650 freewind a Aprilii Pegaso 650. Nemůžu se rozhodnout. Problematiku motorů a techniku znám povrchově. Modely Pegaso mají od určitého roku přímé vstřikování paliva. Freewind má dva karburátory. Nevím jakou váhu mám přikládat tomuto faktu. V čem může být co lepší? Ještě v jedné věci se liší. Pegaso má chlazení motoru vodou a freewind vzduchem a olejem. Co je lepší? Poradí mě někdo.
Sel bych do suzuki, chlazeni vodou to je o pruser. Dva karburatory na motorce, to je fajnova vec. Nevahal bych.
Dík pepes. Ještě se dívu po jiných koních. Yamaha fzs 600 fazer. Trochu jiná konstrukce než Pegaso a Freewind, ale láká. Každopádně Pegase přenechám ně/nikomu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.