Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto bez papírů co mám dělat

Od: sahre odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Před nějakým časem jsem si koupil téměř nepojízdné auto a už je tomu rok a původní majitel mi stále nedodal velký technický průkaz. Bydlíme od sebe dost daleko a na nic nereaguje. Co mám dělat jak k autu dostat papíry?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Já jsem měl totéž s motorkou.Po roce nekomunikace jsem zaslal na místní policejní oddělení,ohlášení podvodu a ten fofr co nastal,jste neviděli.Za týden jsem měl TP i s omluvou.Doporučuji.

sahre
hodnocení

A jak ste přesně věděl kam to poslat? A to jste poslal dopis poštou? (jako papírovej?) a jak zjistím adresu? A co přesně tam mám napsat? Děkuji za radu už teď ste mi moc pomohl...

des*

Napsal jsem doporučený dopis na policii v místě bydliště.Dá se to najít na web stránkách místnich,obecních atp.Vylíčil bych tam co se stalo a že si už nevíš rady,a že máš podezření že tě podvedl.Oni totiž dopis jako takový nemůžou zahodit,ale každý podnět musí vyšetřit.Mnoho štěstí.

sahre
hodnocení

Dobrý den,
dne X. září XXXjsem od pana XXXX XXXXXXXX, bytem ve městě Kladno X XXXXXXXX XXXX, koupil osobní automobil.
Po předání peněz, podepsáním kupní smlouvy, jsem dostal klíče od vozu spolu s malím technickým průkazem.
Velký jsem nedostal, aby mohl automobil na úřadě odhlásit. Pan XXXXXXXX ještě několik týdnů se mnou
komunikoval pomocí elektronické pošty e-mail. Po měsíci čekání přestal komunikovat pomocí této služby a již
neodpovídá na žádné výzvy a mě zbylo jenom auto se kterým nemůžu jezdit.Zhřejmě šlo již od začátku
o pozvod. Už si opravdu nevím rady co mám dělat. Proto se obracím na vás.

Takhle by to mělo stačit nebo jsem zapoměl ještě na něco důležitého? Opravdu moc děkuji za odpověď...

des*

Mohlo by to stačit.Nepsal bych že si nevíš rady,ale že žádáš o přešetření.

nu*
hodnocení

0x

Člověče, jsi skutečně takový chudáček bez jakéhokoliv právného vědomí?Nebo si z nás děláš legraci...

sahre
hodnocení

Tak legraci určitě ne. Z této situace mi ani do legrace není ale spíše než takovéto dotazy bych uvítal pomoct když nevím co mám dělat...co na to říct...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]