Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převedení vozidla - za jakou dobu mohu jezdit

Od: neon* odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem auto, mam uzavrenou prodejni smlouvu (pred 4 dny). Majitel vcera auto odhlasil, zaslal mi TP, maly TP, emise. Pojistku jsem si uzavrel dnes novou.

Ja si ted nejsem jisty, jestli mam na registr vozidel rovnou vzit znacky z toho auta?

A jak dlouho trva, nez s tim budu moct jezdit? Na pockani ten den to asi nebude, ze?

A kolik me to prosim bude stat?

Jezdit s tim ted hned teda nemuzu - ani na smlouvu, ani na to, ze to je v TP jiz prevedeno/odhlaseno jakoze na me?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Proc byste s tim nemohl jezdit? Jen je asi omezena platnost OTP na 14 dni. Registrace je na pockani, pokud je to z jineho kraje, znacky s sebou. A nejdriv na evidencni kontrolu.

nu*
hodnocení

0x

můžete jezdit hned, výměna značek a registrace se provádí na počkání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]