Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřikovače, vypadlá hadička

Od: accept* odpovědí: 8 změna:

Zdarec,*hej*

můžete prosím někdo poradit.Mám fábku 1.4 50kw rv 2002 mám problém když zapnu stěrače a stříkám vodu na okna tak odněkud teče voda z nádobky a mám kaluž pod autem,ale neni to jen z toho že stříkám na okna .Je možné že někde je sundaná hadička? a kde bych měl závadu hledat,koukal jsem se ze spoda na rampě ale tam jsem to nezjistil odkut ta voda vytekla.To samé jsem nezjistil ani zvrchu je to tam samí plast. Poradí prosím někdo díky za každou radu*placni*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U Fabie někdy vypadne hadička u čerpadla ostřikovače, která vede kapalinu na zadní okno. Zkuste zapnout ostřikování zadního okna, pokud to nepůjde, tak je to ta závada..

accept*
hodnocení

Zkusil jsem to a stříkáto strašně málo, žádný tlak jen prsknutí na zadní okno,kde najdu tu hadičku s čerpadlem?:D

Fabii už nemám, tak pokud si vzpomínám: čerpadlo je poblíž nádobky ostřikovače (vše je na pravé straně při pohledu zepředu) - jsou spojeny silnější hadičkou. Z čerpadla vychází hadička k tryskám předního okna a hadička k trysce zadního okna. Ta druhá hadička téměř přiléhá k přepážce oddělující motorový prostor a kabinu. Hadička není z jednoho kusu, je tam plastová spojka a u ní se spoj zpravidla uvolní nebo úplně rozpojí. Možná by bylo nejlepší aby jeden člověk stiskl páčku ostřikovače a druhý sledoval hadičku vedoucí dozadu. Takto určitě netěsnost odhalíte.

accept*
hodnocení

moc dík za radu *placni* jdeme to odhalit.

1jara*

Rozpojená hadička, spoj je za řídicí jednotkou v motorovém prostoru.

accept*
hodnocení

Díky za info*placni* ,ano byl to tento problém,již jsem ho odstranil*palec*

1jara*

Vy byjste taky potřeboval obodovat, za informaci o vyřešení problému. Málokdo dá vědět, zda mu nějaká naše rada pomohla.*palec*

accept*
hodnocení

dalo to dost práce než jsem na to přišel, že to je ta hadička za řídicí jednotkou,jak jste poradil,pátral jsem po tom problému skoro 3 hoďky padlo u toho 4 lahvové*pivo* a problém odstraněn.Zda budu hodnocen nebo né to už je jedno,mě pomůže každá dobrá rada od Vás a moc dík ještě jednou za Vaši radu.*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]