Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe ojetych pneumatik

Od: vahavystrelec odpovědí: 11 změna:

Dobry den

musim koupit zimni pneu a uvazuji ze koupim z aukra nejake ojete maji je tam za perfektni ceny. Muze te mi nekdo poradit kolik milimetru vzorku je pripusna pro policii? nebo jeste lepe pri kolika mm pneu vyhazujete a prezouvate na novou?

Nasel jsem na svou octavku pneu se vzorkem 5,5mm za 1200kc (za dva kusy) coz je podle me dobra cena...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

norma je 4 mm to bych třeba 2 stovky připlatil a koupil si raději protektory než starší s 5,5 mm můžou být pěkně staré a také tvdé to vám ani 5,5 mm nepomůže, nejlepší nové, ale jak na nové nemáte tak raději protektor to je moje rada

doplněno 04.12.12 19:37:

také už jsem měl protektor od vraníka bylo to docela v poho

hodnocení

0x

1,7mm letní a 4mm zimní

pepak*
hodnocení

0x

Nekupujte zajíce v pytli,je to nesmysl,to mi věřte.Nemusíte hned kupovat extra drahé značky nových pneu,ale vyberte si raději nové.Staré se opravdu nevyplatí z mnoha důvodů.Já nakupuji tady a spokojenost naprostá.

pneunet.cz/...

Loni jsem koupil zde ( pneu-servis.cz/... ) a pro mne jsou tam nejlevnější než pneunet ,či levnépneu nebo nejlevnejsipneu!Fakt je ale ten,že to mám kousek.Praktikuji to tak,že na předek nové,jedou dvě sezony a pak jdou na dvě zimy na zadek a předek nové.Po 4 rocích dojedu zimáky v létě.

doplněno 04.12.12 20:35:

Na aukru mno,jen snad prohlédnout před nákupem,tj jen koupě v místě bydliště!Nevím,slyšel jsem kde co a nevím na kolik je to pravdivé!

mowla*
hodnocení

0x

Min.vzorek na zimních je 4 mm! Nevím, kolik je výška dezénu nové gumy, ale 600,- Kč za cca 1,5 mm dezénu (pokud inzerát nekecá), přičemž ani netušíš, jak jsou pneu staré - to je opravdu "výhodný kauf"! *smich* , když dobré nové gumy - se zárukou, koupíš tak od 1500,- ...

pepak*

900,- protektor Vraník-bezproblémový. A nebo pneu od 1000,- a výš.

Souhlasím.Vraník nejlepší zkušenost.

Ano, naprostý souhlas - zrovna dnes mi přišly Vraníky 205/55 R16

pneusoukup.cz/...

za ty prachy paráda, mám je vyzkoušený, drží o dost lépe než Barumky nebo Savy . Určitě bych nešel do bazarové gumy a už vůbec ne když má 5mm vzorku. To je těsně před smrtí ojetím.

hodnocení

0x

kupté nové Barum polaris 3 nebo debica zas nejsou tak špatné pneu a docela slušné peníze tohle jsem řešil taky nedavno tady měl jsem na discích pneu continentál označení ukazovalo že jsou staré z roku 1999 ale vzorek byl skoro 6mm takže slušná pneu ale rozhodl jsem radši pro nové navic naní máte nějakou záruku a použité nevite jestli byla spravena nebo byla s bouračky

nebo si nechte poslat DOT na pneu když už použité nebo se podívejte v okolí at se naní mužete podívat

hodnocení

0x

Radeji priplat a kup nove , ceny nejsou zas tak velke a vydrzi 4-5roku v pohode. A radeji priplatim par stovek nez protektory , videl jsem jednou co to udelalo u kamose s autem , protektory 1rok stare a uz nikdy vic.

nu*
hodnocení

0x

LASSSA nové - 900/ks a bez problémů

ale vy si kupujte protektory, ušetříte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]