Nejste přihlášen/a.
Dobry den
musim koupit zimni pneu a uvazuji ze koupim z aukra nejake ojete maji je tam za perfektni ceny. Muze te mi nekdo poradit kolik milimetru vzorku je pripusna pro policii? nebo jeste lepe pri kolika mm pneu vyhazujete a prezouvate na novou?
Nasel jsem na svou octavku pneu se vzorkem 5,5mm za 1200kc (za dva kusy) coz je podle me dobra cena...
norma je 4 mm to bych třeba 2 stovky připlatil a koupil si raději protektory než starší s 5,5 mm můžou být pěkně staré a také tvdé to vám ani 5,5 mm nepomůže, nejlepší nové, ale jak na nové nemáte tak raději protektor to je moje rada
doplněno 04.12.12 19:37:také už jsem měl protektor od vraníka bylo to docela v poho
Nekupujte zajíce v pytli,je to nesmysl,to mi věřte.Nemusíte hned kupovat extra drahé značky nových pneu,ale vyberte si raději nové.Staré se opravdu nevyplatí z mnoha důvodů.Já nakupuji tady a spokojenost naprostá.
Loni jsem koupil zde ( pneu-servis.cz/... ) a pro mne jsou tam nejlevnější než pneunet ,či levnépneu nebo nejlevnejsipneu!Fakt je ale ten,že to mám kousek.Praktikuji to tak,že na předek nové,jedou dvě sezony a pak jdou na dvě zimy na zadek a předek nové.Po 4 rocích dojedu zimáky v létě.
doplněno 04.12.12 20:35:Na aukru mno,jen snad prohlédnout před nákupem,tj jen koupě v místě bydliště!Nevím,slyšel jsem kde co a nevím na kolik je to pravdivé!
Min.vzorek na zimních je 4 mm! Nevím, kolik je výška dezénu nové gumy, ale 600,- Kč za cca 1,5 mm dezénu (pokud inzerát nekecá), přičemž ani netušíš, jak jsou pneu staré - to je opravdu "výhodný kauf"! , když dobré nové gumy - se zárukou, koupíš tak od 1500,- ...
kupté nové Barum polaris 3 nebo debica zas nejsou tak špatné pneu a docela slušné peníze tohle jsem řešil taky nedavno tady měl jsem na discích pneu continentál označení ukazovalo že jsou staré z roku 1999 ale vzorek byl skoro 6mm takže slušná pneu ale rozhodl jsem radši pro nové navic naní máte nějakou záruku a použité nevite jestli byla spravena nebo byla s bouračky
nebo si nechte poslat DOT na pneu když už použité nebo se podívejte v okolí at se naní mužete podívat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.