Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, mam auto Fiat Brava 1.8 16V, r.v. 1998. najeto cca 190000km
asi uz mesic mi blbne pristrojovka, presneji pocet ujetych kilometru kdyz nastartuju budiky funguji otackomer, rychlomer, hladina paliva i teplota vody...mam problem ale s pocitadlem ujetych kylometru. po zapnuti klicku se rozsviti pocet ujetych kilometru 188512km dole je volitelna moznost mereni ujetych kilometru... kdyz s autem jezdim tak mi tachometr funguje do 188520km kdyz ma nabehnout 188521km tak se jednicka zase zpatky prepne na nulu. vypnu zapalovani lehce sviti budiky a restartuje se mi cela pristrojovka...ma nekdo nakou radu prosim nebo skusenost? vim ze fiati jsou znami s problemy s elektrikou...
dekuji za rady
Měl jsem v Bravě problémy s přístrojovkou, ale trošku jiného charakteru - všechno mi zhaslo, budíky sjely na nulu, pak zase nahoru. Pak jsem v noci zjistil, že mi ve stejnou chvíli zhasínaly světla. Příčina byla triviální - ukostření. Stačilo natáhnout drátek od baterky na převodovou skříň a od té doby to bylo všechno v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.