Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti z tužkou na škrábance na autě Fix It Pro, chtěla bych to koupit svému příteli jako dárek, ae bojím se, že tento prostředek nebude fungovat.
Poraďte prosím, nebo jestli víte o něčem lepším v odpovídající ceně (nejlevnější Fix It Pro na netu jsem našla za 109 Kč + 120 Kč poštovné)
ilicek, bojíte se naprosto oprávněně. Jak už jsem tady na poradte několikrát psal, je to jen a jen reklamní trik. Na Aukru se nechají sehnat i za 55 Kč, kde jsem je nadávno viděl, ale ani za tu "pajsku"to nestojí. Fak vyhozené peníze, to raději běžte s přítelem na "véču".
Osobně odzkoušeno, přesto že jsem tomu nevěřil, chtěl jsem si to jen potvrdit, tenkrát mě to stálo cca 500Kč.
doplněno 22.05.11 12:01:Jak to opravdu funguje múžete mrknou třeba tady wkow.com/... ( pod Featured Video je odkaz i na video)
a nebo tady
Protože se zabývám i opravou autolaků tak proto jsem ho i tenkrát koupil a jako vždy každý zázračný korekor laku, je nanic. Je prvda , že každý si pod pojmem oprava laku představí něco jiného, někdo to chce mít na opravu ,aby to nebylo znát a druhý považuje za opravu namátlání vrstvy, která není taky znát ,ale až z deseti metrů :D.
Dostal jsem ho jako dárek také. Po aplikaci určité zlepšení až do první návštěvy myčky. Šlo to dolů a škrábance opět na světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.