Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj táta moc s PC neumí a tak mě poprosil zda bych jsem položil otázku. Nevím ale zda to píšu přesně. ale otázka zní takto: Při kolika se spouští čidlo u benzínu? Moc děkuji za odpověď
Pri osmi bramborach.
Ale vazne. Cidlo ceho? Zrejme se Ti jedna o nejake cidlo v benzinovem aute, pomoci nehoz se neco meri nebo reguluje. Ale takovych cidel je v kazdem aute celej pytel. Takze to budes muset chte nechte upresnit.
Namatkove. Netyka se to nahodou nejak teploty chladici kapaliny?
Táta asi nejenom neumí s PC, ale pravděpodobně ani neumí zformulovat otázku. Neměl dotaz znít třeba: "při kolika litrech benzínu v nádrži se rozsvítí hladové oko (oranžová kontrolka rezervy benzínu)"?
aháá, že by myslel rezervu? Tož to jedině v manuálu, obyčejně by to mohlo být tak 10 % obsahu nádrže, ale nastavuje si to výrobce.
S PC toto přece má společného 0. Jako dotaz, jaký je obsah nádrže mého auta...?
Dříve se prý "rezervní" kontrolka nastavovala na dojezd k nejbližší pumpě, tedy asi na 30km... :D
U chladiče je nějaké čidlo benzínu? Tam bych hledal tak jedině čidlo teploty, které v souvislosti s nárůstem teploty v chladiči spouští axiální ventilátor (nebo ventilátory), tzv sahary, které ochlazují chladič.
Davídku, čidlo není proto, aby mělo nějakou teplotu! Čidlo je proto, aby něco změřilo, třeba teplotu nebo stav benzínu v nádrži!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.