Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čislo? U benzínu?

Od: davidek1653 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, můj táta moc s PC neumí a tak mě poprosil zda bych jsem položil otázku. Nevím ale zda to píšu přesně. ale otázka zní takto: Při kolika se spouští čidlo u benzínu? Moc děkuji za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pri osmi bramborach.

Ale vazne. Cidlo ceho? Zrejme se Ti jedna o nejake cidlo v benzinovem aute, pomoci nehoz se neco meri nebo reguluje. Ale takovych cidel je v kazdem aute celej pytel. Takze to budes muset chte nechte upresnit.

Namatkove. Netyka se to nahodou nejak teploty chladici kapaliny?

barbakan*
hodnocení

0x

Setsakramnetsky položená otázka. Jaké čidlo? U benzínového zapalovače?

davidek1653
hodnocení

Dobře zítra vám dám vědět ale teďka si nevzpomínám jak to říkal ale mám takové tušení čidlo stupnu

buss

hééérgot, že by už byly měřáky oktanového čísla?

buss
hodnocení

0x

A při kolika čeho, teploty, obsahu nádrže, rychlosti ... jaká veličina to má být

hop®
hodnocení

0x

Táta asi nejenom neumí s PC, ale pravděpodobně ani neumí zformulovat otázku. Neměl dotaz znít třeba: "při kolika litrech benzínu v nádrži se rozsvítí hladové oko (oranžová kontrolka rezervy benzínu)"? ;)

buss

aháá, že by myslel rezervu? Tož to jedině v manuálu, obyčejně by to mohlo být tak 10 % obsahu nádrže, ale nastavuje si to výrobce.
S PC toto přece má společného 0. Jako dotaz, jaký je obsah nádrže mého auta...?

hop®

Dříve se prý "rezervní" kontrolka nastavovala na dojezd k nejbližší pumpě, tedy asi na 30km... :D

buss

no joo, ale kdysik ten obsah nádrže, spotřeba ..., myslím, že klidně dojedu 100 km.

davidek1653
hodnocení

tak prý nějaké čidlo u chladiče

U chladiče je nějaké čidlo benzínu? *sok* Tam bych hledal tak jedině čidlo teploty, které v souvislosti s nárůstem teploty v chladiči spouští axiální ventilátor (nebo ventilátory), tzv sahary, které ochlazují chladič.

davidek1653
hodnocení

A to čidlo má mít jakou teplotu?

hop®

Davídku, čidlo není proto, aby mělo nějakou teplotu! Čidlo je proto, aby něco změřilo, třeba teplotu nebo stav benzínu v nádrži!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]