Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,obracím se na Vás s dotazem co se týče mého odtaženého auta... Jsem čerstvý zaměstnanec Letiště Praha a jak všichni víme tak na letišti se nedá zaparkovat,tedy dá ale za šílené peníze. Každopádně jelikož jsem si nestihl ještě vyřídit parkovací kartu jakož to zaměstnanec,tak jsem parkoval u administrativní budovy kde jsem si půjčoval z vrátnice jednorázovou parkovací kartu. Bouhžel včera mi paní už po několikáté oznámila že tam mají nějaké školení a tudíž parkovací karty již nemá. Takže auto mi odtáhli a zaplatil jsem 1450,- ůplně zbytečně a ještě se mám dostavit někam na prahu 8 k MP.
Mám tedy dotaz,jak v tomto případě postupovat? Je tady možnost že to strážník pochopí a dojde k vrácení částky za odtah vozidla?
Předem děkuji moooc za odpověď,
S Pozdravem, Pavel Hrabě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.