Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odtah vozidla - najdu pochopení?

Od: pajik7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,obracím se na Vás s dotazem co se týče mého odtaženého auta... Jsem čerstvý zaměstnanec Letiště Praha a jak všichni víme tak na letišti se nedá zaparkovat,tedy dá ale za šílené peníze. Každopádně jelikož jsem si nestihl ještě vyřídit parkovací kartu jakož to zaměstnanec,tak jsem parkoval u administrativní budovy kde jsem si půjčoval z vrátnice jednorázovou parkovací kartu. Bouhžel včera mi paní už po několikáté oznámila že tam mají nějaké školení a tudíž parkovací karty již nemá. Takže auto mi odtáhli a zaplatil jsem 1450,- ůplně zbytečně a ještě se mám dostavit někam na prahu 8 k MP.

Mám tedy dotaz,jak v tomto případě postupovat? Je tady možnost že to strážník pochopí a dojde k vrácení částky za odtah vozidla?

Předem děkuji moooc za odpověď,

S Pozdravem, Pavel Hrabě

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Porušil jste zákon? Pak tedy funguje zákon o přestupcích, kde je uvedena i sankce. Proč myslíte, že by měl být strážník chápavý? Čím ho přesvědčíte?

erikch*
hodnocení

0x

ve chvíli,kdy jste již zaplatil to je asi(určitě) pasé-argumentovat a přesvědčovat,případně použít "radu" třeba z www.starznici.com jste měl přímo u MP při projednávání přestupku...

jabraka*
hodnocení

0x

Pavle,v okamžiku,kdy je příkaz k odtažení zadán,s ním strážník nemá co dělat,anžto je automobil v moci odtahové služby,během krátké doby si to maže k odtahovému parkovišti.Tam si to musíš vyřídit s patřičným úředníkem.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]