Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny. Mam takový speciální dotaz. Mam na sebe v polopřevodu auto od roku 2006. Pár dnů po polopřevodu bylo auto rozebráno na náhradní díly, něco se použilo, něco šlo do šrotu a polopřevod jsem nějak zapoměl řešit. Teď jsem zjistil, že na mě ten polopřevod stále visí. Tak se chci zeptat, jak dále postupovat. Auto a SPZ už neexistují, povinné ručení se neplatilo a díky stěhování před pár lety nemám ani doklady od vozidla, jen kupní smlouvu, kterou mi nedavno vytiskli na dopravce, kde jsem tenhle nedostate, bohužel, zjistil. Teď nevím, jak to uzavřít a kolik mě to bude zhruba stát. Když mi vydají kopii techničáku, tak jak pak pokračovat, když auto už neexistuje.
Díky moc všem za odpověď.
Nic nedělat, páč stejně nic nejde dělat. Počkejte na datum červen 2015, tam dojde k vyřazení vozidel v polopřevodu. Viz podrobný postup kolegy pana nu.
doplněno 07.01.14 19:32:pan nu, každou chvilku sděluje přesní datum červen 2015,
nabude platnost novely zákona 56/2001.
Pane nu, prosím, nemůžete mu sem hodit číslo § ze zákona 56/2001, aby to měl přesně?
Díky moc za odpověď. V červnu 2015 bude amnestie i pro automobily? Kde najdu ten podrobný postup kolegy pana nu, jak píšete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.