Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při jízdě se vypne motor

Od: jarek* odpovědí: 13 změna:

Zdravím všechny,mám problém s octavii rv- 97,1.6,benzín.když jedu stává se že při brždění třeba u semaforu se mi vypne motor není to pokaždý ale poslední asi dva dny se to stává často a včera když jsem se chtěl rozjed tak se mu nějak nechtělo

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chce to odborny servis *frajer*

jarek*
hodnocení

dik to by me nikdy nenapadlo

xxx*
hodnocení

0x

To může způsobovat veliká spousta věcí! Nejlépe uděláte když necháte auto napojit na diagnostiku.

doplněno 20.05.11 17:17:

Naprosto souhlasím s cyrilem! Je důležité, aby technik věděl co dělá a co má dělat. Vyčíst paměť závad dokáže průměrné děcko.

jarek*
hodnocení

to jsem udelal a nic

cyril*

Diagnostický přístroj sám o sobě je k ničemu. Funguje to spolehlivě pouze ve spojení s dobrým diagnostikem, což je většinou někdo úplně jiný, než ten, který ví kam co připojit!

remember
hodnocení

0x

Stávalo se mi totéž u Octavie 1.9. Za jízdy zhasnul motor a nastartovat nešel hned, až za nějakou dobu. Kamarád automechanik si s tím nevěděl rady, ale technik v autorizovaném servisu věděl hned. Bylo to špatné relé, bohužel si nepamatuji které, prostě relé číslo xxx. Po výměně za nové problém zmizel.

remember

Ještě doplním, že diagnostika taky nic neprokázala, byly to vyhozené peníze.

solenza*

Tohle dělala kamarádovi Felicie. Mohl za to špatný posilovač brzd a po sešlápnutí brzdy při volnoběhu zhasl motor.

cyril*

Opět to samé. "diagnostika taky nic neprokázala" Co si pod pojmem diagnostika představujete?

jarek*
hodnocení

me nezbyva nez hledat dobreho automechanika protoze skode neverim kdyz se mi sekly sterace tak mi rekly oprava 7000 a kamos mi poradil to promazat dal mi vazelinu a sterace fungujou a zadarmo

martinek8383
hodnocení

0x

Doplňuji odpověď výše..Mám Octu 1,9 a dělá to relé řídící jednotky, tehdy jsem z toho byl už nešťastný. Jeho číslo je 109. Kupte nové za cca 120 Kč a je po problému.

hodnocení

0x

Normální funkce u vozidel stop and go :D

servisman
hodnocení

0x
Nesmis zapominat vymacknout spojku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]