Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám problem: Motorku mám v polopřevodu na jednoho člověka (byl to zájemce) a ten si ji nakonec nevzal. Nyní je prodaná někomu jinému a potřebuji vyřešit jak z polopřevodu přihlásit motorku na někoho jiného. Slyšel jsem neco o tom, že nový majitel si zajede na evidenčku, zařídí pojistku a příjde na úřad ještě s kupní smlouvou a tam ho bez problémů přihlásí. Je to pravda?
Když je motorka prodaná na někoho jiného, přihlásit se musí ten někdo jiný...Nechápu, proč jste si nenapsal na papírek vše, co Vám bylo řečeno na úřadu...co Vám bylo řečeno bude asi pravda...To Vaše story s úřadem má ale chybu, určitě Vám tam nebyla řečena jedna holá věta, tak jak to podáváte tady...Pak je těžké hodnotit, zda a co je pravda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.