Nejste přihlášen/a.
zdravím,lze převest auto v polopřevodu(je na mě) opět do polopřevodu na jiného majitele...
ANO LZE, jen musíte napsat novému majiteli Plnou moc, kde prohlašujete, že vozidlo nehodláte provozovat a souhlasíte s převodem na kupujícího - běžně to takhle v bazaru děláme... V některých okresech na úřadech chtějí kopii kupní smlouvy mezi Vámi a původním majitelem
co je natom špatně?
to snad nemá nic společného s penězi,nikdo tímto neporušuje žádný zákon...
Většina bazarů klientům lže, například o tom, že ekodaň byla zaplacena, nebo že je tam euro 2, a přitom auto neplní nic...Na úřadu je to pak za 10 tisíc Kč + 800,- Kč...
Klient prodá přes bazar auto a s doklady předá plnou moc k odhlášce, bazar prodá auto dál jak stojí a leží a odhláška se nekoná...kdo by jezdil do Ostavy, kde je auto přihlášené, když se prodalo v jižních čechách...a největším bonbonkem je prodat důchodci auto s čistopisem TP a nedat mu zelenou papírovou značku, za což děda přijde na půl roku o řidičák, a že takový případ není jeden... nebo prodat dovezené auto se zahraničním TP, v zahraničí odhlášené , bez značek a dát k němu klientovi papírovou zelenou převozní značku s legendou...a o fakturách, kde píšete že faktura po dobu 30 dnl nahrazuje technický průkaz tady bylo psáno X-krát...Záměr, nebo skutečná blbost?
To je jasný ,že tam dělají rúzné čalamády,ale já neřeším autobazary...je patrné,že máte přehled...
příteli nu-každý jde "kam až může..." všelijaké podvody,intriky atd.jsou možné jenom proto,že druhá strana to prostě "schroupne"...Když mi někdo zaplatí za obyčejný rohlík 10,-kaček,jenom proto,že mu nakukám,že má větší gramáž,je bezlepkový,light a nevím co ještě za nesmysly-tak proč bych mu ho neprodal,když mi za něj těch 10,-kaček zaplatí...A tak je to se vším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.