Nejste přihlášen/a.
STŘEDA: Jako obvykle jsem zastavil u kraje vozovky v sídlišti s tím, že auto nebudu několik dní potřebovat- v celém sídlišti se takto obvykle parkuje. PÁTEK: Kvůli místní pouti a různým dopravním omezením pracovníci Mú umístili různě po městě značky "ZÁKAZ ZASTAVENÍ". NEDĚLE: Zančky odstraněny. PONDĚLÍ: Při odjezdu do práce jsem za stěračem našel "pozdrav" od policie ČR k podání vysvětlení pravděpodobně zakončené nějakou tou pokutou. Je to v Pořádku? Vůbec jsem nezaznamenal nějaké značky, auto jsem pět dní vůbec nepoužil. Mohu se nějak bránit? Díky za Vaše reakce
Díky za nápovědu, ale stále se nemůžu zbavit dojmu, že jsem vlastně nic neprovedl, Já přece nemám povinnost každou hodinu (minutu, vteřinu) kontrolovat, jakou značku mi kdo postavil za auto. Tak proč se vymlouvat na osobu blízkou?
Ale jistěže máte tuhle povinnost. Jen o ní nevíte, protože takhle vám to nikdo neřekne.
Orwell 1984 - velmi doporučuji ke studiu.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.