Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může povinn.ruč.platit někdo jiný než majitel

Od: michy04* odpovědí: 8 změna:

Může být sepsáno povinné ručení na moji matku, když já jsem majitelem vozidla? matka má již 50% bonusy a mě jakožto studentovi by to nesmírně pomohlo. jo a s autem budu jezdit převážně já. =)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Ano. Povinné ručení může být sepsáno i na Tvoji maminku.

hodnocení

2x

Míšo, co takhle zkusit pojištovnu, která Vám dá bonus jako matce? Některé pojištovna zase nedá matce další pojistku s bonusem 50%. Musíte vybrat tu správnou pojištovnu...

Přeji hezký víkend.

doplněno 30.05.11 15:07:

nemamji, vy jste mě odhalil? Ještě sdělte, prosím, které pojištovny.

Díky

nemamji

vy jste urcite agent pojistovny kazdy at si sve auto pojisti jak uzna za vhodne

michy04*
hodnocení

:D :D ne nejsem žádný agent pojišťovny, ale chudý student, proto se ptám ;) až budu mít stálý příjem, tk je jasný,že to budu mít na sebe, abych taky získal nějaký bonusy =) vtipálku :-P ...

cocinkamichalka*

U některých pojišťoven lze převádět bonusy mezi rodiči a dětmi. Potom ale maminka nedostane bonus svůj - nebo ona je neřidič?

michy04*
hodnocení

hups, je řidič, škoda no,budu to muset nějak vykoumat, zatím je ještě trocha času,tak zkoknu lépe nabídky pojišťoven, jinak všem díky za rady ;) snad vám budu taky někdy s něčim nápomocný... =)

buss
hodnocení

0x

Jistě, ale jednou to budeš chtít mít na sebe a pak ...

erikch*

kdokoli svéprávný,aníž by musek mít cokoli společného s autem nebo osobou vlastníka,provozovatele-čili i klidně paní X.Y. ze zapadlé vesničky z česko-slovenského pomezí,kterou jste v životě neviděl...Směrodatnými údaji povinného jsou platnost a VIN auta,ostatní je podružné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]