Nejste přihlášen/a.
Může být sepsáno povinné ručení na moji matku, když já jsem majitelem vozidla? matka má již 50% bonusy a mě jakožto studentovi by to nesmírně pomohlo. jo a s autem budu jezdit převážně já. =)
Míšo, co takhle zkusit pojištovnu, která Vám dá bonus jako matce? Některé pojištovna zase nedá matce další pojistku s bonusem 50%. Musíte vybrat tu správnou pojištovnu...
Přeji hezký víkend.
doplněno 30.05.11 15:07:nemamji, vy jste mě odhalil? Ještě sdělte, prosím, které pojištovny.
Díky
:D :D ne nejsem žádný agent pojišťovny, ale chudý student, proto se ptám až budu mít stálý příjem, tk je jasný,že to budu mít na sebe, abych taky získal nějaký bonusy =) vtipálku
...
U některých pojišťoven lze převádět bonusy mezi rodiči a dětmi. Potom ale maminka nedostane bonus svůj - nebo ona je neřidič?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.