Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Felicia palubní PC

Od: oniel* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den mám škoda felicia 1.3 jednobové vstřikování r.v. 1996 chtěl jsem se zeptat zda půjde do této feldy palubní pc TC-6 a popř.kolik stojí a kde se dá sehnat. A pokud to nepůjde existuje jiný způsob jak se dozvědět spotřebu a jak se dozvědět kolik km můžu jeětě ujet? děkuji Oniel

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

podle jejich stránek to jistě půjde feliciaklub.cz/... ovšem jestli to jen kvůli dojezdu tak to nedělej. Mě to počítač ukazuje a stejně se řídím tím co ukazuje ručička a jak se blíží ke konci hledám pumpu a jak nádrž pískne tak už celkem akutně byť od písknutí k zastavení mám 50-80 km, podle stylu jízdy.

vasek*

je možný ještě se optat na PC počítač,zda ho máte? Děkuji

vasek*

Potřebuji pouze kabeláž,PC mám

xxxx*
hodnocení

0x

Jde to, je to pěknej vopruz. Musíš rozebrat půl auta a natahat elektriku, zapojit snímače a pak to zase složit. Jestli nerozumíš moc elektrice a autům všeobecně, tak se do toho nepouštěj. Kolik stojí nevím. Mám pocit, že jsem tu někde nějakej měl. Dokonce byl komplet se vším a mám pocit, že i fungoval :). Problém je, že nevím kde je... Mám těch dílů poněkud víc na všechny možný auta a je to naházený na jedný hromadě, takže... Mrknu se, když ho najdu, tak ti ho nechám za 300,-. Když ne, tak by tady měl bejt ještě v jednom zbytku feldy, ale to by sis ho musel vyndat. Ale ten bych ti nechal za krabičku cigaret. Záleží na tom, kde bydlíš. Jestli v Praze, tak je to bez problémů.

vikin*
hodnocení

0x

proč se takhle babrat s autem jehož cena se rovná plné nádrži?

xxxx*

Proč ne? Někoho to baví. Nebo na lepší nejsou prachy... Když jsem byl mladej, taky sem se babral se stodvacítkou :). Jojo, těžko jsem se s ní tenkrát loučil...

oniel*
hodnocení

Dalo by se tam dat něco jiného holedně dojezdu? XXXX bydlím 100 km od Prahy bohužel ale pokud by byl nebyl by problém poslat ho poštou.

brono
ideální je místo výroby nebo instalace palubníhm počítače koupit auto navigaci na alza.cz a ta umí po napojeni na servisní konektor vozu číst data z řídící jednotky a ukazuje mimo navigace i data z řídící jednotky auta tj OKAMŽITOU SPOTŘEBU PRŮMĚRNOU DOJEZD ATD
xxxx*

Problém je ale v tom, že Felda nemá servisní konektor. Aspoň já o něm nevím.

xxxx*

Takže sem to tu prolez a dokonce sem ho i našel. Jenže na něj asi něco spadlo, nebo nevím, každopádně nejde :(. Navíc chybí snímač z nádrže... Leželo to tu dlouho, sorry. Ještě tu je v jedný Felicii, ale tý chybí zadek a kámoš tvrdí, že má komplet vypálenou elektriku. Takže bych ho musel vyndat, abych ho mohl zkusit (v tom autě jsou přeštípaný kabely) a na to fakt nemám ani čas, ani náladu. Možná by se z těch dvou udělal jeden funkční, nevím. Ale za tu práci to nestojí. Jedinně že bys mi za něj dal tak 10.000,- :). Každopádně sem mluvil s kámošem, co má škodováckej vrakáč a říkal, že je dřív prodával za 500,-. Takže to není nic drahýho.

maikyy*
hodnocení

Kde se dá sehnat ten počítač? nějaké stránky atd.. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]