Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím někdo zjistit historii vozidla, nebo kde to najdu. Předem díky.
Zde je VIN: VF36ERHRH21106822
Dobrý den, přesně tak uveďte značku vozu! Pokud to je Ford, pošlu vám dekodér do vaši schránky.
VF7N1KFXB36795384-Dobrý den.Prosím můžete mi pomoci.Stále se nemohu ničeho dopátrat.Mám možnost koupit Citroen,Xara 1.4.r.v.2000.Dovezeno D.Děkuji.
DOBRÝ DEN, NÁHODOU JSEM NARAZIL NA TUHLE DISKUZI.POTŘEBOVAL BYCH ZJISTIT HISTORII FORDU C-MAX .. NIKDE JSEM ZATÍM NEPOCHODIL.JE TO VE VAŠICH SILÁCH? DĚKUJI.
Historii a servisovaní zjistí podle vinu v databázi přímo ford. Na netu podle vinu si můžete zjistit výbavu, výrobu nebo jestli není hledané nebo finančně zatížené např u nějaké leasingovky.
WF0GXXGBBG8G02285
Dobrý den, mohu se zeptat, zda mi můžete nějak zjistit podrobnosti o Fordu Mondeo s tímto vin kodem? Nějak se nemohu dopátrat. Moc díky, Honza
mám spolehlivě zjištěno, žeb toto auto bylo šikovně bourané a ještě šikovněji opravené, stav tachometru neodpovídá realitě, je stočen cca o 129 tisíc km
To jsou nesmysly, pokud vozidlo nabylo servisováno v normáním servosu, ktzerý zadával provdené úkony do přislušné databáze, nic nezjistíte...z VIN-ka akorát kde bylo auto vyroveno, rok výroby nebo modelový rok, variantu, verzi, typ motoru, výbavu atd...a někdy i na které směně a kdo byl vedoucím směny...tyto informace má výrobce...
různé autotrackery akorát tahají z lidí peníze...nekupujte dovezená auta, ale dovážejte si auta osobně, ušetříte peníze a pozdější možná zklamání
Co myslíte že se dováží ze zahraničí? Taxíky, auta od leasingovek s X-majiteli před Váma, auta bouraná a šikovně opravená, firemní auta převážející težký materiál atd...
Proto zásadně auto od fyzické osoby, po 1. majiteli, s jasnou servisní historií, garážované, v dobrém stavu...největší výběr je v SRN...Vše podstatrné se dá vyčíst z technického průkazu a servisní knížky a z přiložených faktur...
Až se tak začnete chovat všichni, 3xAAA do 5 měsíců zavře své pobočky v ČR a všichni dovozci aut co akorát ojebávají slušné lidi budou muset dělat něco jiného, a to hned poté, co jim dojdou nakradené peníze...
Ceny ojetin spadnou a ojetiny z ČR se začnou hromadně vyvážet na Slovensko a do Polska...
no ono kdyby lidi byly schopny kupovat kvalitni auta a ne ze na Sauto.cz najdou nejlevnejsi auto ktere hledaji a predstavuji si ze to bude top stav a pak fnukaji ze je okradly je smesne. Kdyz chci auto s historii v top stavu tak urcite nebudu hledat nejlevnejsi auto v dane rubrice. Aut je v CR hromada ale nikdy neresi ze jedno auto ma komplet servisku a je v top stavu ale o 20 000,- drazsi nez nejakej verk kterej ne nafocenej mokrej aby se lejskal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.