Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis motorky/prodej

Od: rafael* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl bych prodat motorku, nicméně mám jistý problém - není ještě přepsaná z majitele, od kterého jsem to koupil já. Na úřadě předchozí majitel nahlásil moje rodné číslo (jako číslo, na které se motorka má přepsat), ale já jsem ji ještě přepsat nenechal. Mezitím propadla STK. A nyní bych chtěl motorku prodat - ale co s tím nehotovým přepisem? Je možné nějak změnit rodné číslo toho, na koho se to má přepsat, když je to v téhle fázi, o které píšu výše? Nebo jak mám tedy správně postupovat?

za případné odpovědi děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Už to podobné bylo řešeno ...x
Buď to na sebe dotáhnout, nebo původní majitel ať uvede nového kupce. Kdo bude ochoten kupovat bez STK, to jen tak?
Nejlépe ovšem je dotázat se na OdbDSA. I za to si je platíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]