Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičské zkoušky - 17 let?

Od: hanysseq* odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jami*
hodnocení

0x

Vím na 100%, že autoškolu si v sedmnácti udělat můžeš. Jen se zasekneš před závěrečkama, na těch už ti musí bejt 18 let. Pár kamarádů začínalo s autoškolou třeba 2 - 3 měsíce před osmnáctejma narozeninama.

doplněno 02.12.12 01:13:

A ještě si pamatuju, že když jsem jí dělal já (v 18 letech) a plánoval si jízdy, měl jsem přednost před x lidma právě proto, že jim ještě nebylo 18 a neměli tak kam pospíchat.

hodnocení

0x

Dobrý den. Zahájit autoškolu můžete půl roku před osmnáctým rokem.

autoskolavrsovice.cz/...

hodnocení

0x

ano odpovedi byly už vysloveny, jen by jsem rád podotkl že některé učiliště a školy maji tu vyjímku že lze záverečky udělat před dovršením 18 let, napřiklad moje kámoška na ty papíry čekala od začátku unora do začátku července jedná se o letošní rok proto vím že to takle jde :)

hanysseq*
hodnocení

Aha, moc děkuju.. a připlácí se něco? Nebo to je cenové stejné? .. a navíc, mě 18 let bude až v červenci, ale řidičák si chci udělat teď, v zimě. Chci mít co nejtěžší podmínky - těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Na doporučení více přátel to chci udělat takhle.

řidičák mužež udělat až v tom červenci pokud to budeš dělat sama za sebe a nebudeš to dělat od škole takže nejdříve den po 18. narozeninách, ale jizdy si klidně mužež začít dělat od konce ledna to budeš mit nejvetší a nejtežšší podmínka ;) pač má prý být velmi velmi krutý konec zimy..nicmenepo novém roce bych si někde vyzvedl přihlášku a než se dostaneš k doktorce a než se dostavíš se žádosti do autoškoly, než uděláte první hodiny (vícemene se v autoškolách teoreticky a mnohdy i praktický hodiny nedodržuji jsou třeba o pár hodin zkráceny atd), tak ti to vyjde krásně na přelom ledna s unorem na první jizdy ;) přeji mnoho štestí v autoškole a dalšich pak už samostatných kilometru v životě ;)

doplněno 02.12.12 15:37:

nic nepřiplácíš ceny jsou stejné i když nějaká mizerná autoškola by si za to neco učtovat mohla, ale v 99% je cena stejná jako kdyby jsi si šel dělat v 18!

Přidat svou odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]