Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,28.4.2011 jsem si přivezl ojetý motocykl z bazaru kde ho prodavali jako komisní prodej tudíž nějakému majitelovi motocyklu. Po ujetí 200km se mi začala svítit kontrolka závada motoru (elektroniky) v servisu mi řekli že motorka je v hroznem stavu. Chtěl bych ji vrátit majiteli a dostat celou částku zpět... Jde to? Celkem to spěchá.Děkuji za rady
Tohle jsem našla na netu...odpověď právníka na podobný dotaz...: " Prodávající odpovídá za skryté vady, které byly na motorce v okamžiku prodeje. Pokud závady, které jsou na motorce prokazatelné, nejsou zjevné a prodávající na ně neupozornil , pak má kupující nárok na slevu z kupní ceny. Pokud je navíc věc pro tyto vady neupotřebitelná, může kupující odstoupit od smlouvy. Vše by měl posoudit znalec. "
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.