Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupuji skútr - na co nezapomenout

Od: autobusak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jak mám postupovat při koupi skútru z Olomouckého kraje. Jsem z Moravskoslezského. Dělám takovou věc prvně, takže vůbec nevím, co a jak mě čeká s úřady. Poraďte, prosím!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Nejlépe je se podívat na web obce, kde bude moto registrováno, tam zřejme bude návod Jak si vyřídit a tam jsou postupy pro různé operace. Tím odpadají dohady ..ale u nás to dělají tak ... Zajistit aby prodejce moto přeregistroval, nebo na plnou moc to provést sám (ideální v den koupi a odjedete i s TP). Pak pojistku...

nu*
hodnocení

0x

skůtrů je hrozně málo, proto doporučuji kupovat skútr co nejdále od bydliště, dle možnosti v západních čechách..v případě reklamace je to praktické

rejpal*

Ale Nu nedělej si z tazatele prdel místo rady

Podle mně sepíšete kupní smlouvu a prodávající odhlásí skůtr na tebe na svém úřadě a ty si jej přihlásíš(po registrační kontrole a pojištění) u vás,nebo ti dá plnou moc k odhlášení u nich.

otomoto.cz/...

cyril*
hodnocení

0x

V dotazu chybí jedna podstatná informace - jedná se o koupi nového nikdy neregistrovaného nebo o koupi s převodem již registrovaného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]