Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne centrál

Od: michal958* odpovědí: 7 změna:

dobrý večer.Když zamknu klíčkem dveře u auta,tak e dveře zamknou a hned se sami od sebe odemknout. auto má centrál,takže když zamknu jedny dveře,tak se zamkne celé auto a hned se samo odemkne. Nevíte někdo čím to může být? a jak popřípadě to opravit.Jedná se o fiat punto. díky,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Michale takhle blbne centrál , když se jedny dveře nezamknou. Zjistit které dvěře zůstavají otevřené a pak se podívat jestli je problém v elektrice nebo mechanická závada.

doplněno 04.05.11 22:00:

Jedny prostě "nedocvaknou" , třeba páté (třetí), ale je to kalsika. Takhle s pak centrál chová abys poznal, že něco není v pořádku a auto by někde zůstalo odemčené.

michal958*
hodnocení

právě že se zamknou všechny na jednou tak jak mají a hned se zase odemknou všechny na ráz.

bacik*
hodnocení

0x

mě to taky takhle blbne u P 206 a nemůžu na to přijít

erikch*

řídící kostka centrálu(řidičovi dveře)-stačí ne zcela optimálně napojený kontakt(,drobnej bordýlek apod.jeden ze dvou-přívod a vývod na ostatní kostky centrálu)...Rozebrat tapec,odpojit táhla,,vyndat,vyčistit,prostříknout konektory ...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Většinou jde o mechanickou závadu a to uchycení elmag.cívky.Tato cívka je ukončena táhlem,které ovládá samotný zámek. Uvolní-li se(tedy ta cívka) a stačí o pár milimetrů,táhlo zámek nezamkne.Takže zkus zjistit,který zámek to dělá a překontroluj uchycení té cívky s táhlem. Mě to tak zlobilo u staršího bavoráku,než jsem zjistil,že to dělá zámem kufru.

doplněno 05.05.11 08:41:

Samozřejmě nevylučuji závadu v elekroinstalaci.

michal958*
hodnocení

tak problém je vyřešen.byly špatně dovřené jedny dveře.už to funguje jak má.:)

cyril*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]