Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít golf 2 bez klíče

Od: jirka456o odpovědí: 7 změna:

ZABOUCHL JSEM SI KLÍČE V AUTE A JSEM BLB NA MÁM NA KROUŽKU OBAJA DVA KLÍČE TAK TED NWM CO STÍM MÁM TO NA ULICI A KLIČE SOU NA SEDADLE KAŽDOU CHVÍLY CEKÁM ŽE NEKDO VYMLÁTÍ OKNO CO STÍM NA ZÁMEČNÍKA NEMÁM MOMENTTÁLNĚ PROSÍM NĚJAKOU FINTU NEBO NĚCO DĚKUJU MNOHOKRÁT

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

buď násilí jak radil předchozí nebo google.com/... a dodej svoje město případně slovo auto

Platit budeš tak jako tak, přesně podle přísloví, že za blbost se platí.

xxx*
hodnocení

1x

Zde je jedno video

u Golf II, by to mělo jít stejně.

doplněno 04.05.11 20:53:

Pro alf > Pokud si je tazatel nevyndal, tak golf II je zcela jistě má.

doplněno 05.05.11 08:13:

Pro alf > Jo tak to mě nenapdalo. *palec*

alf*

jestli má čudliky tak ano. Viděl jsem na vlastní oči, trvalo to asi 1, maximálně dvě sekundy, pak dotyčný viděl, že vidím a vzal roha.

doplněno 04.05.11 21:49:

pro xxx: nebo si na ně nedal ty krytky proti zlodějům ;)

martines*

skusit tkanicku natahnout pres okenko a je to

stirecek*
hodnocení

0x

Vymlátit okno dřív, než to udělá zloděj a ujede.

erikch*
hodnocení

0x

nejlevnější variantou bude "vyškubnout" zámek u dveří spolujezdce-a to samořezný vrut našroubuj do zámečku(alespoň 1 až 1,5 cm)a máš-li zahnuté elektrik.kleště,tak pákou opřené kleště o kliku samotnou zámeček tahem(ta ségrovčička co jej drží zevnitř,povolí)vysuň...No a jsi u táhla a pak už jen správně zatáhni a máš "odemčeno"...Následně si dej místo zámku záslepku a náklady akorát pár kaček za vrut+záslepku,no a trocha nervů a trpělivosti...

masakr
hodnocení

0x

Silnější drát tak aby se dal přihnout na konci oko z provázku...Dveře si na hoře přihni trochu k sobě strč malí klínek pro lepší manipulování z drátem...Tak ted musíš na to táhlo navlíknout oko a stáhneš,pak už jen stačí zatáhnout směrem na horu a jsi tam...Jeden ze starých triků...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]