Nejste přihlášen/a.
ZABOUCHL JSEM SI KLÍČE V AUTE A JSEM BLB NA MÁM NA KROUŽKU OBAJA DVA KLÍČE TAK TED NWM CO STÍM MÁM TO NA ULICI A KLIČE SOU NA SEDADLE KAŽDOU CHVÍLY CEKÁM ŽE NEKDO VYMLÁTÍ OKNO CO STÍM NA ZÁMEČNÍKA NEMÁM MOMENTTÁLNĚ PROSÍM NĚJAKOU FINTU NEBO NĚCO DĚKUJU MNOHOKRÁT
buď násilí jak radil předchozí nebo google.com/... a dodej svoje město případně slovo auto
Platit budeš tak jako tak, přesně podle přísloví, že za blbost se platí.
Zde je jedno video
Pro alf > Pokud si je tazatel nevyndal, tak golf II je zcela jistě má.
doplněno 05.05.11 08:13: Pro alf > Jo tak to mě nenapdalo.
nejlevnější variantou bude "vyškubnout" zámek u dveří spolujezdce-a to samořezný vrut našroubuj do zámečku(alespoň 1 až 1,5 cm)a máš-li zahnuté elektrik.kleště,tak pákou opřené kleště o kliku samotnou zámeček tahem(ta ségrovčička co jej drží zevnitř,povolí)vysuň...No a jsi u táhla a pak už jen správně zatáhni a máš "odemčeno"...Následně si dej místo zámku záslepku a náklady akorát pár kaček za vrut+záslepku,no a trocha nervů a trpělivosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.