Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit tabuli těsnění?

Od: miroslavb odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

neporadil by mi někdo z vás, kde bych mohl koupit tabuli s těsněním 1mm širokého? Chci si vystřihnout těsnění na blok motoru a nemohu jej v obchodě sehnat, nevíte kde na internetu jej seženu?

Děkuji za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych se stavil v HK ve firmě Texim, výpadovka na Nové Město nad Metují, od "stoleté"směrem k Feroně...

texim.eu/...

zkusil jste internet a vyhledávač?

doplněno 03.05.11 19:30:

z jakého matroše má být těsnění?

guma, gumokorek, korek, klingerit, papír?

georges*
hodnocení

2x

Zkusil bych se poptat u firmy Alfa Agro Brno. Tam seženete snad všechno od gumy.

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Hledej pojem Klingerit a najdi si prodejce blízko svého bydliště. google.cz/...

miroslavb
hodnocení

To právě nevím z jakého materiálu má být, je to na blok motoru na 4kolku, je to tedy jedno? Díky za radu

slonbonjohn*

Mezi dva kartery nebo jenom na dekl? Je za tím olej?

buss
hodnocení

0x

Marně jsem přemýšlel na co tabuli těsnění, takže materiál na těsnění. Pokud je to jen pod víko, tak korek, někde i olejovzdorný papír, klingerit s azbestem či bez, gumokorek ..., jinak je otázkou těsnění pod co - teplota ... Pod hlavu to asi jen tak vystříhnuté nepůjde, jsou upravené. Možná opravny větší techniky, zemědělské ...

juvla*
hodnocení

0x

a co červený silikon, ten by nešel?

miroslavb
hodnocení

Je to těsnění pro bočního víka motoru za kterým je magneto a i motorový olej, na to jaké těsnění teda?

juvla*

nejsem odborník na těsnění, ale já jsem těsnil olejovou vanu a víko na motoru auta tím silikonem a drží už hodně dlouho.

jarda3*
hodnocení

0x

Da se to slepit silikonem na motory, jestli tam neni nejaka predepsana vlozena mezera, papiry maji u nas treba v obchode ( www.hostr.cz) s hadicema atp., treba by i poslali nebo poradili.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Pokud to nemá být těsnění hlavy válce(ů) tedy přímý styk se spalovacím prostorem,postačí silikonový tmel (červený).Lze jej použít na utěsnění jak víka ventilů,tak i na vanu motoru.Stačí styčné plochy utřít dosucha nanést z tuby tmel a sešroubovat.Za pár hodin provozu to ještě mírně dotáhni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]