Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
mám v plánu si udělat v brzké době řidičské oprávnění na malý moped a následovně si i malý moped (skútr) pořídit, ale nedaří se mi dohledat pár nejasností. V případě, že vlastním moped do 50ccm, který dosahuje rychlosti vyšší něž 45 km v hodině, avšak v TP má udanou rychlost 45 km/h, mohu ho řídit? V případě, že mě zastaví strážce zákona ,když já jedu více, než 45 km/h, může mě postihnout, ikdyž mám řidičské oprávněná AM? Jaký skútr byste mi doporučili jako první? scootland.cz/... Pokoušel jsem se vybírat z výše přiloženého článku. Finance na skútr mám 15-20 tis. Nebráním se ojetině, ovšem bych byl rád, aby měl STK a byl v dobrém stavu. Skútr bych si chtěl v budoucnu trochu dolaďovat. Děkuji Vám, Chris
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.