Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alfa Romeo 147 GO motoru - kolik stojí?

Od: kuba* odpovědí: 9 změna:

Najde se tady někdo kdo mi muže řict kolik tak stoji Go motoru na alfu 147 1.6 Ts 88Kw. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

1x

Cena je odvislá od různých aspektů. Co je podle Vás GO motoru? Oprava kompletního agregátu nebo jen polomotoru, svépomocí nebo ve značkové opravně, dodavatel ND a případných podoperací. Z toho se dá vytvořit cenové rozpětí 8 - 60 tisíc.

kuba*
hodnocení

No hlavním problemem co mě trápí je nadměrná konzumace oleje samozdřejmě je mi jasny že se toho muže najit ještě vic

e250td*

I když jsem motorář,řešil bych to motorem z vrakoviště. A když vím,z čeho ten motor pochází,je rozhodnuto . A věř,hodně si tím ušetřím.

kuba*
hodnocení

Aha tak to když jsi přes ty motory mužeš mi poslat odkazy na nějaky ty vrakače s kteryma máš zkušenost a jsou solidní nerad bych aby mi prodaly ňejakej šmejd nedejbože v horším stavu než mám... :) Díky moc. Jo a odkud jsi? Kdyby to nebylo moc daleko mohliby jsme se domluvit a zkoukl bys mi to. Pokud souhlasíš

Kolik je ta nadmerna konzumace? V norme byva i treba 1L/1000km.

Tesneni, krouzky, gufera...nemusi se hned rozebirat cely motor do posledniho sroubku.

ar*

Kubo, nejprve je potřeba zjistit jestli je vyší spotřeba olje unikem do spalovacího prostoru. Další dúležité věc bude jestli jsou "jen" v háji kroužky a nebo je motor už "vyběhaný". Solidní kroužky stojí cca 500 Kč sada na jeden válec. Kvalitnější pak 800Kč. Viděl jsem i sady za 300, které tahal maník z polska, ale do těch bych nešel. Daleko větší cena bude za práci, pokud to bude dělat někdo levně počítej 4000-5000 Kč. Jestli pak opravdu není finančně výhodnější koupit něco z bouračky.

doplněno 03.05.11 22:34:

jarda3 to byl problém u boxeru, TS je klasika. Je to TS znamená Twin Spar

doplněno 08.05.11 13:31:

"4 litřiky na 250 až 300 Km" Tak to jsou nejpíš v háji kroužky nebo pořádné rýhy ve válcích. pokud je takováto spotřeba oleje , je zázrak, že to ještě "normáně" jede.To musí kouřit jak Wartburg. Mám dojem , že jsi se před časem vyptával kolem značení motorů u alfy, že jsi koupil od nějakého překupníka nějak poskládanou, jestli je to tak a nepletuse, tak tam narval zejmně pořádně zhuntovaný motor.

katerina77*

A kolik oleje ti bere? Alficky maji mnohem vetsi spotrebu nez jina auta, takze se muze zdat, ze neco je spatne a pritom je to v poradku. A bere olej porad nebo jen narazove? Co vim, tak obvykle tam toho dost zahuci pri jizde po dalnici, kdyz jezdis po meste, spousta z nich nebere skoro nic. Taky jednu takovou zroutku doma mam, pada do ni nejen olej, ale hlavne kvanta benzinu :) Ale za tu jizdu to stoji :)

kuba*
hodnocení

No ani se neptej. Je zchopna spapkat tak zhruba +/- 4 litřiky na 250 až 300 Km. A nikde to neteče že by byla proražena vana nebo něco takoveho. Jo a papka pořád... Já to asi zapalim a bude :))

jarda3*
hodnocení

0x

Neni to ten povestny motor, co zere olej uz od vyroby a casto zajde na nedostatek oleje pri nedokonale peci? Jinak samotna vymena krouzku nemusi stacit, pokud budou valce vybehane, tak sisate a nove krouzky tam nesednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]