Nejste přihlášen/a.
Nějakou dobu se mi stává, že klakson u Š130 troubí občas velice potichu. Nyní jsem zjistil závislost, že když mám neutrál, klakson troubí potichu, pokud mám zařazenou rychlost, klakson troubí normálně. V čem by mohl být problém?
Nízké otáčky alternátoru a slabý akumulátor. Jestli roztočíš motor na neutrál sešlápnutím plynového pedálu a při zatroubení bude klaxon znít normálně, vyměň autobaterii.
hezký den.
A jak byla baterie stará, když byla kupovaná? A vůbec, zkusilos to protůrovat a zatroubit při tom? Baterie může být slabá - záleží jak se jezdí. Jsi holka, že jo?
Zařazení rychlosti nemá vůbec nic společného s houkačkou. Jak píše pan bunda, je to elektrikou. Proveďte zkoušku opět na volnoběh a na vyšší otáčky. Samozřejmě se stisknutým tlačítkem houkačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.