Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké 7 mistne auto

Od: ja1* odpovědí: 6 změna:

Zdravim potrebuji poradit jake je nejlepsi ojete 7 mistne auto! jak spolehlivosti tak i vybavou.chtel by jsem neco od roku min. 2005 vis. Zatim dekuji vsem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

wv sharan/seat alhambra, ford galaxi, ford s-max

soleza
hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s Loganem, je to velký levný dříč za rozumné peníze. Co se týká výbavy, ta odpovídá ceně, ale postačuje.

stirecek*
hodnocení

0x

Od roku 2005 a výš bych já osobně bral grand c max, vezl jsem se s ním, podvozek super, motor 1,6tdci má úžasnou převodovku, jenže sedm míst bych nikdy nevyužil, stačil by mi bez sedadel:) Soused plánuje sedmimístný citroen, jen se rozmýšlí mezi 1,6hdi nebo 2,0hdi automat. Ale je třeba si vybrané modely projet, nevím, jakou preferujete jízdu, na pohupování nebo naklánění se dá zvyknout, záleží jen na vás. Spolehlivost dnešních vozů je na solidní úrovni, záleží ale, kolik a za jakých pomínek má auto za sebou. Samozřejmě rozhoduje i cena, kterou chcete utratit.

hodnocení

0x
nevim,od ktereho roku, se dela 7 mistna fiat croma. Tez starsi typy dodavek, supr vyhled, pristylka mozna... Takovy peugeot boxer, vyborny, pohodlny.

hodnocení

0x

Dobrou zkušenost mám s Opel Zafira.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]