Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koukala jsem na tady na povinné ručení, zajímalo by mě jestli se to ještě někde dá sjednat online? A za jakou cenu?
Děkuji
Tak třeba tady top-pojisteni.cz/...
Jaké vybrat? , já beru to nejlevnější. Na letošní rok Triglav, loni ČSOB. Kdo bude nejlevnější příští rok se uvidí.
Před ČSOB byl taky Triglav a nikdy nic neposípali.
doplněno 01.05.11 15:35:oprava: neposílali
Kdybych lidi jenom googlili tak by nebylo potřeba takovýchto fór. Přidaná hodnota tohoto serveru je v lidech, kteří mohou informaci obohatit o osobní zkušennost. Nemyslíte? Třeba už někdo povinné ručení hledal a já si můžu ušetřit čas tím, že budu procházet všechny weby, které danou službu nabízejí.
A není někde nějaká kalkulačka kde nemusím vyplňovat jméno adresu a tak, jenom prostě abych zjistil kolik to pojištění bude stát?
Kdyby jste kliknul na odkaz v mé předešlé odpovědi, zjistíte, že ani jméno a ani adresu vyplňovat nemusíte.
Takže ne všude chtějí osobní údaje.
Že chtějí vědět jestli jste Fyzická osoba (Podnikatel nebo právnická osoba)? tak to je fak osobní údaj jak hrom. Pokud se do povinného ručení zohledňuje i věk a bydliště pojistníka, je zcela normální že tento údaj je nutné zadat. Nemá to nic společného se jménem a adresou. Většina pojistníků to pochopila. Zadat chci pojistit auto opravdu nestačí.
Je celkem jasné, že pokud někdo zadá , že mu je 40 a je z Prahy, všichni už vědí o koho jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.