Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké povinné ručení vybrat?

Od: aliska* odpovědí: 15 změna:

Zdravím,

koukala jsem na tady na povinné ručení, zajímalo by mě jestli se to ještě někde dá sjednat online? A za jakou cenu?

Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Tak třeba tady top-pojisteni.cz/...

Jaké vybrat? , já beru to nejlevnější. Na letošní rok Triglav, loni ČSOB. Kdo bude nejlevnější příští rok se uvidí.:)

doplněno 01.05.11 15:33:

Před ČSOB byl taky Triglav a nikdy nic neposípali.

doplněno 01.05.11 15:35:

oprava: neposílali

aliska*
hodnocení

Děkuju moc, koukala jsem na to a vypadá to moc dobře ;)

des*

Jenže Triglav,asi za půl roku,začne otravovat různými přídavnými balíčky,a rovnou posílá složenky na rozšíření.Jsem rád že jsem se ho zbavil.Nejlepší je Generali.

xxx*

Byl jsem u Triglav 3 roky a nikdy mi nic nepřišlo.

des*

Zřejmě jsi jejich agent,nebo máš štěstí.

xxx*

Spíš to štěstí. ;)

cyril*
hodnocení

0x

Jak velký problém je pro Vás zadat do vyhledávače "povinné ručení on-line"?

aliska*
hodnocení

Kdybych lidi jenom googlili tak by nebylo potřeba takovýchto fór. Přidaná hodnota tohoto serveru je v lidech, kteří mohou informaci obohatit o osobní zkušennost. Nemyslíte? Třeba už někdo povinné ručení hledal a já si můžu ušetřit čas tím, že budu procházet všechny weby, které danou službu nabízejí.

cyril*

V tom s Vámi naprosto souhlasím a klidně přidám osobní zkušenost s vyhledáváním. Naprosto nejlevnější pojištění nabízela ještě nedávno ČP, bylo to za 144,-Kčs. ;)

hodnocení

0x

A není někde nějaká kalkulačka kde nemusím vyplňovat jméno adresu a tak, jenom prostě abych zjistil kolik to pojištění bude stát?

1jara*

Právě o tom to je, chtějí hned vaše údaje.

ar*

Kdyby jste kliknul na odkaz v mé předešlé odpovědi, zjistíte, že ani jméno a ani adresu vyplňovat nemusíte.

Takže ne všude chtějí osobní údaje.

1jara*

Tak jsem kliknul na ten váš odkaz a hle co po mně chtějí. *smich*

Kalkulace a porov/...

ar*

Že chtějí vědět jestli jste Fyzická osoba (Podnikatel nebo právnická osoba)? tak to je fak osobní údaj jak hrom. Pokud se do povinného ručení zohledňuje i věk a bydliště pojistníka, je zcela normální že tento údaj je nutné zadat. Nemá to nic společného se jménem a adresou. Většina pojistníků to pochopila. Zadat chci pojistit auto opravdu nestačí.*ee*

doplněno 01.05.11 17:29:

Je celkem jasné, že pokud někdo zadá , že mu je 40 a je z Prahy, všichni už vědí o koho jde.

xxx*

Ono je to celkem logické, když se cena vypočítává podle tabulek, které zahrnují i osobní údaje. Například 24 letý Franta z Prahy bude platit jinak, než 24 letý Lojza z Hnidopich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]