Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co všechno musím dostat při koupi auta? ktere doklady? bylo mi řečeno že je to dovoz a že to ma novy techničak ve kterem neni ještě nikdo zapsany.. Tak nevím jestli jenom teda kupní smlouva, velký techničák, osvědčeni o emisich... maly techničak asi ne když to ještě nebylo přihlašeno, že? nevim jestli jsem ještě na něco zapomněl.. díky kdyžtak za doplnění...
Co prevozni znacka? To je mi stale zahadou, parkrat jsem se o takove auto zajimal a bud nebyla vubec, nebo nejaka stara neplatna pry v pohode, ale ze by bazarnik chtel vystavit novou to nevypadalo jako mozne...
PZ dává prodejce, tedy ten kdo zajišťoval úkony po dovozu u nás (pokud ovšem PZ má, jinak to není moc kvalitní služba) + POV. Za dobu její platnosti je třeba si vyřídit své povinnosti k vozidlu.
Značka slouží jen k zajištění registrace vozidla a úkonů s tím souvisejících, nelze tedy na na ni běžně jezdit.
Mimochodem, jaksi nelze naléz v právu "převozní značka" (stejně jako malý TP aj..).
Zná Zvláštní registrační značka pro jednorázové použití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.