Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční stěrače u Felicie

Od: bigwave* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, zničeho nic mi přestali fungovat stěrače, přední i zadní zároveň. První co jsem udělal vyměnil pojistky v elektro skřini. Na jeden stěr stěrače beželi pak se zase sekli a už nejdou. Poraďte mi prosím zda s tím nemáte nějaké zkušenosti. Děkuju za všechny odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

prhlídni průchodku u 5tejch dveří jestli tam nejsou přelámaný dráty

prohlídnout konektory pojistkovky zda tam neni voda

vyndat přední motorek stěračů a kouknout pod dekl jestli neni deformovanej doběhovej kontakt

gumidek*
hodnocení

0x

A pojistka je zase spálená? Hřídel stěrače možná orezl a zvýšilo se tření. Pak se zvedne i proud a pojistka se spalí.

Táhla i hřídelky promazat. Pak dát silnější pojistku a odlepit stěrače od okna a nechat tak půl hodinky běžet. Pak dát správnou pojistku! a mělo by to být OK.

doplněno 07.11.12 16:28:

Dabel: Ty přelámaný dráty jsou velmi dobrý nápad *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]