Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace auta

Od: darkegg odpovědí: 6 změna:

Zdravim, koupil jsem si auto. Prodavajici rekl ze auto odhlasil uz nekdy predtim. Takze prepis na me neni napsan v technickem prukazu. Staci tedy k me registraci auta, pouze kupni smlouva, evidencni prohlidka, pojisteni atd.?

dekuji za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Darku, musíte dodat více informací. Prodávající na Vás vozidlo odhlásil a nechal Vás zapsat do velkého techničáku. Vy dojdete na evidenci a dohlásíte změnu na sebe.

Na to nepotřebujete plnou moc. (jen ostatní doklady)

doplněno 28.04.11 20:54:

to potřebujete plnou moc, klidně si jí napíšete sám.

doplněno 29.04.11 11:47:

darkegg,

když se mě ptáte zde, tak Vám sdělí, že ano, musíte mít podpis prodejce. NIKDO ale nezkoumá pravost podpisu.

Chápete mě?

xxxx, pořebuje plnou moc, aby odhlásil posledního majitele a nahlásil sebe.

cyril*
28.04.11 18:09
hodnocení

0x

Ano.

darkegg
hodnocení

0x
i kdyz nemam plnou moc?

darkegg
hodnocení

0x
auto prave ze neodhlasil na me ( nejsem zapsan do technicaku)

darkegg
hodnocení

to ale potrebuji podpis prodavajiciho ze?

xxx*

Nikdy jsem nepotřeboval plnou moc, i když v TP byl v kolonce odhlášeno převedeno na, zapsán někdo jiný. Mohlo se jednat jen o ochotu nebo blbost, na mém příslušném úřadě, ale takto to tam opravdu fungovalo. Jiná situace, by nastala v případě, že by vozidlo bylo stále přihlášeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]