Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam problém s klíčky od Škody Octavia 1,9 TDi mam dvoje jedny fungujou bez problemu ale ty druhe nereaguju auto se otevře až +- na 20 pokus někdy to začne i houkat pls poraďte baterku jsem vyměnil děkuji za odpovědi
doplněno 27.04.11 19:16:zapomněl sem rok výroby 2004
Nj, ale pak si taky představ, že je někde co ja vím, no třeba se ti zamkne doma děcko v aute.. Nwm jesli se to stalo, ale ono neví, co kde k cemu slouží a díítě, který bulí v aute asi nabudes moc navigovat co má smáčknout... Asi kravina no :DDD.
Nebo je proste stratíš a nebudes je moct najít, tak druhý klíče je nejlepší řešení..
Tak jasné, druhé klíče se v takových případech hodí, ale jak říkám, je spoustu majitelů starších aut (ale mnohdy i novějších) kteří druhý klíč nemají, a musí se bez něj obejít... Já osobně jsem nikdy v životě druhý klíč nepotřeboval
No a pokud se něco takového stane, lze druhý klíč použít bez problému manuálně, když nefunguje na dálku... ![]()
Ale pokud po jeho fungování toužíte, tak jak psal buss ![]()
Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.