Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam problém s klíčky od Škody Octavia 1,9 TDi mam dvoje jedny fungujou bez problemu ale ty druhe nereaguju auto se otevře až +- na 20 pokus někdy to začne i houkat pls poraďte baterku jsem vyměnil děkuji za odpovědi
doplněno 27.04.11 19:16:zapomněl sem rok výroby 2004
Nj, ale pak si taky představ, že je někde co ja vím, no třeba se ti zamkne doma děcko v aute.. Nwm jesli se to stalo, ale ono neví, co kde k cemu slouží a díítě, který bulí v aute asi nabudes moc navigovat co má smáčknout... Asi kravina no :DDD.
Nebo je proste stratíš a nebudes je moct najít, tak druhý klíče je nejlepší řešení..
Tak jasné, druhé klíče se v takových případech hodí, ale jak říkám, je spoustu majitelů starších aut (ale mnohdy i novějších) kteří druhý klíč nemají, a musí se bez něj obejít... Já osobně jsem nikdy v životě druhý klíč nepotřeboval No a pokud se něco takového stane, lze druhý klíč použít bez problému manuálně, když nefunguje na dálku...
Ale pokud po jeho fungování toužíte, tak jak psal buss
Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.