Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou my blinkri

Od: toro* odpovědí: 7 změna:

Uš asi půl roku mi nejdou blinkri,teda svítí pořát a nepřerušují se.Musím to přerušovat tou páčkou,a tu sem uš ochodil a nedrží v žádné poloze.Kdyš jedu rovně,stejně jí musim furt držet,páč spadne dolu a svítí mi to vlevo.Co s tim.De o starší ML320.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

vyměnit za novější ML320, nebo vyměnit přerušovač

hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím, jak je to přesně u ML, ale pravděpodobně Vám dříve odešel přerušovač (investice možná pár stokorun), nyní Vám odešla i ta přepínací páčka (to bude asi dražší investice). Zkusit ji dát nějakému mechanikovi, třeba ji půjde trochu poléčit a někde zkusit sehnat přerušovač, klidně i starší. To je má domněnka, u ML jsem tento problém neřešil.

ar*
hodnocení

0x

Nejprve by to chtělo se mrknout na přerušovač. Bývá u relátek a je podobný jako relátko akorát vyšší. Většinou je plastový kryt modrý. Na 90% bude problém v něm.

buss
hodnocení

0x

Já bych tam dal dvě tlačítka, každé pro jeden směr a klinkal prstíkem...

Jo a varovný světla oběma rukama*smich*. Akorát by se nesmělo opustit po dobu blikání vozidlo.

hodnocení

0x

Já bych zkusil blinkry!Blinkri fakt zlobějí!

knowhow
hodnocení

0x

toro, s gramatikou si hlavu nelámej, vždyť je to jen čeština *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]