Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka a převozní značky

Od: honzas1® odpovědí: 4 změna:

zdravím, chtěl jsem se zeptat, dají se někde vyřídit převozní značky papírové? v bazaru mi řekli že to auto je dovoz, má to nový techničák, ke kteremu byla ta značka vydaná ale už je propadlá... jako nechce se mi moc riskovat.. kdyby to šlo znovu tak bych to raději vyřidil.. potřebuju to auto pak odvest 40km a tam přihlasit.. jo a pak jsem se někdde dočetl že se pojistka uzavira na spz.. a co když to auto žádné nemá? díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Vystaví bazar, i pojištění (slušný bazarista) na cestu. Pojistka se dá i na VIN. Tak jsem jezdil léta, než změnil pojišťovnu

hodnocení

dobře děkuji... a kdybych si tu převozku chtěl vyřidit sam mimo bazar tak jak?

nu*

V jiném bazaru po zakoupení jiného auta, protože na papírové převozky má nárok jen ten, kdo prodává a opravuje auta

doplněno 27.04.11 18:44:

pokud máte 2 živnostekská oprávnění na prodej aut a jejich opravy, požádejte o výdej třeba 20ks převozek na úřadu kde máte trvalé bydliště, stačí výpis ze živnostenského rejstříku a písemná žádost + doklad totožnosti, dostanete k nim i knihu výdeje těchto značek, značka platí vždy 10 dnů po výdeji, budete si je vždy po 10 dnech měnit

buss

Nejde, převozky dostávají prodejci od Odboru DSA, jsou registrované. Jednou jsem to vyzmizíkoval, nové datum a jel přes ... ale nikdo mne nestavěl. Protože to byla rada od bazaristy tak se to asi tak dělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]