Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Thalia - koupit či nekoupit?

Od: cesmina* odpovědí: 7 změna:

Poraďte mi majitelé Renaultu Thalia .Manžel chce koupit jako rodinné auto asi čtyři roky starou Thalii.Jakou s ní máte zkušenost.Máme ji koupit nebo radši nějaký jiný renault?Díky Cesmína

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No, my Thalii nemáme, ale rozhodovali jsme se u ní, jestli bychom ji chtěli. Vadil mi kufr, je to klasický sedan, jsem zvyklá na pětidveřové auto. Ale to neznamená, že je to špatné auto.

marek123*
hodnocení

0x

Soudím, že je tu velké omezení rozpočtu. Za ty peníze si radši kupte nějaké starší japonské auto, například Toyotu nebo Hondu.

cesmina*
hodnocení

Maximálně 120 000 Kč.

vladaj

Cesmino, pokud chcete celkem prostorné a hlavně spolehlivé auto do této ceny, vřele doporučuji Ford Focus (s motorem 1,6 bezín).Výborné jízdní vlastnosti a velká spolehlivost.Náklady na opravy nejsou veliké, většina dílů je v druhovýrobě.Přeji úspěšný výběr.

hodnocení

0x

tento model renaultu radím nekupovat. a už vůbec ne jako rodinné auto. a důvod?

když už nic jiného - tento model se od nás na západ vůbec neprodával, prodává se pouze směrem na východ...

za 120 000,- už pořídíte mégana z roku 2006, to už je skoro rodinné auto.

doplněno 27.04.11 17:57:

proč 1,2 nebo 1,4?

za 1,4 je stená zákonná pojistka jako za 1,6... spotřeba srovnatelná.

cesmina*
hodnocení

Já jsem napsala rodinné,ale v podstatě to bude převážně manželův dopravní prostředek do zaměstnání.Zbytek rodiny v něm pojede jen občas.Tak teda nějaké pětidveřové nebo čtyřdveřové auto 1.2 nebo 1.4.

stirecek*

Zas to neberte tak, že s tím bude jezdit jen do práce, ale když už, tak už...i s "rodinným" se dá jezdit do práce. Až někdy budete chtít odvézt ledniču nebo dovézt pračku, tak s rodinným kombíkem budete vklidu. Sedan je ta nejhorší karosářká verze, opravdu jen na ježdění do práce a nákupy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]