Cena je dána zákonem o poplatcích a k vydání duplikátu je třeba se dostavit do příslušného registračního místa a zde předložíte vyplněnou žádost společně s dokladem totožnosti.
Jak se dá ztratit TP, který je doma uložen, vše k autům v jedné složce, nevím...
erikch*
...stejně jako se třeba dá "ztratit" pečlivě uzamčené,zabezpečené auto v uzamčené garáži...Majitel to taky většinou nechápe-a přesto se to bohužel děje...
david19*
ano jak se da ztratit ,presne tak doma byl ,a kdyz jsem ho daval policajtum ho okopirovat ,a vracel jsem se dom ,tak od te doby neni ani v aute ani doma ,proste jak kdyby se propadl do zeme ,a u policajtu jsem to nenechal ,vubec a akorat mam hlavu kolem...ale jsou ruzne kuriozity
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.