Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ridičák na 4kolku TGB TARGET 550?

Od: havran* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit jakej ridičák si pořídit na 4kolku TGB TARGET 550 iRS, popřípadě BLADE 550 iRS? Chtěl jsem něco na práci do lesa, ale i na blbnutí, no něco mezi, indeální mě přišla TARGET :)).s

Jsem z těch článcích na internetu tak zmatenej, že nwm která bije... PLS poradte mi :))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nejakyclovek*
hodnocení

0x

minimalne B1, nebo potom B

nu*
hodnocení

0x

podle pohotovostní hmostnosti, do 550kg stačí B1, na těžší B

xxx*
hodnocení

0x

Popřípadě ještě lze se skuinou T, pokud bude čtyřkolka zapsána jako pracovní stroj.

havran*
hodnocení

To znamená, že když budu mít řidičák na auto, můžu řídit jakoukoli čtyřkolku?

nu*

podle toho na jaké auto, když s B-čkem lze řídit traktor do 3,5 tuny, tak i pracovní čtyřkolku...pokud bude těžší, tak ne

havran*
hodnocení

To myslíš traktor nebo 4kolu těžší jak 3,5 t :DDD

A nesouvisí to nějak s konstrukční rychlostí? Někde sem tot ak čet a proto sem z toho byl zmatenej...

Takže když mám ridičák na auto, můžu si pořídit čtyřkolku, kterrá samo není težšší než 3,5 t :DD a nebude zaregistrovaná jako pracovní čtyřkolka?

nejakyclovek*

ano... a muze jezdit treba 200 km/h

havran*
hodnocení

Tak jo, moc děkuju pšem :))!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]