Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplatek policii - co mi hrozí?

Od: tadeas55* odpovědí: 13 změna:

Zkusil jsem dát policajtum úplatek -oni to nahlásily.Poradí někdo jak ztoho ven? Co všechno můžu za to dostat? Bylo to za rychou jízdu.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Třeba je testoval ... a vyšlo to!

hodnocení

0x

v dnešní době se na toto a podobné shání "dobrej právník". *blee*

kolemjdoucish
hodnocení

0x
inteligentni clovek si najde pravnika, pokud na nej ma misto aby lovil rady na internetu, ale kdyz nekdo pise nahlasily s y misto i a polici misto policii a dalsi, pak se obavam, ze inteligence moc nepobral :)

celp*
hodnocení

0x

Za podplácení hrozí 1-6 let odnětí svobody nepodmíněně.To je opravdu pro zkušeného právníka.

nejakyclovek*
hodnocení

0x

radeji bych nezkoumal, jak z toho ven, postavil se k problemu celem a prijal odpovidajici trest a vsechno, co z toho plyne, jako chlap

doplněno 25.04.11 10:29:

to je plny web a diskuze takovych reci, jak sou policajti uplatni a pak se z toho vychovavaj lidi, kteri si mysli, ze vsechno je jednoduche a ze oni muzou vsechno...

hodnocení

0x

Odvoklej se na Kalouska a Kristýnu Kočí a tvrď, že sis dělal legraci! Oni lhali celému národu přes media Ty jen Policii ČR. To by v tom byl čert, aby nedostal jen podmínku :))

Neříká se ,,dělal legraci´´, správný výraz je mystifikoval! *smich*

nu*
hodnocení

0x

Mysím že dostaneš 2 roky natvrdo

erikch*

...to si třeba myslel Jirka Kájínků taky...*smich*

doplněno 26.04.11 01:15:

ale vážně-trošku se to tu rozostřilo a začaly tu lítat roky natvrdo...-nicméně "nic se nejí tak horký,jak se to uvaří..." Ad I.je to tak či onak ve stádiu pokusu,což je u takových to záležitostí vcelku velké plus(něco jiného je třeba pokus znásilnění-že jenom díky shodě náhod-neerekci,nebylo dokonáno-blbej příklad,ale víš jak to je míněno...)...Ad II.předpokládám,vzhledem k tomu,že se vůbec ptáš,že nemáš žádné zkušenosti s tr.právem-čili čistý tr.rejstřík...Ad III. vzhledem k faktu,že si pro tebe rovnou nepřijela hlídka z obv.oddělení,a nebyl si rovnou zadržen(můžou až 72 hodin-pokud nebudeš vzat na vazbu)-se sdělením obvinění(což se taky mohlo stát) je další indície,že to není tak "horký"...Chtělo by to ale hodit bližší info-co a jak přesně probíhalo,kam "hlásili" a jestli už ti přišlo nějaké vyrozumění,sdělení atd. Podle toho se nechá dál řešit,resp.poradit jak postupovat...Jestli to nechceš probírat takhle veřejně-můžeš použít vnitřní poštu,případně nahoď svůj mail...

nu*

věznice jsou plné a 5 let by bylo moc

hodnocení

0x

V Tvém případě by bylo lepší vymluvit se na alkohol. Můžeš se hájit tím, že když si vypiješ, nevíš co kecáš. Za alkohol je nižší pálka než za úplatek.

nejakyclovek*

alkohol by mel mit s velkou pravdepodobnosti zmereny pri silnicni kontrole

stirecek*
hodnocení

0x

A kam to nahlásili? Nejspíš z toho nic nebude, uvidíš. Já jsem jednou strkal policajtovi stravenku, protože jsem neměl drobné za nesvícení, třikrát se radil z kolegou co se mnou a nakonec mě poslal pryč. Alespoň mohl mít oběd - blbý kdo dává, blbější kdo nebere:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]