Nejste přihlášen/a.
Zdarec, mám v plánu si do měsíce pořídit ojeté auto uvažoval jsem o octavii nebo passatu - rok výroby 2007 a více. Koukal jsem do různých internetových autobazarů a našel jsem zajímavá auta která by vyhovovala mím požadavkům - 4x4, 2.0l, najeto do 60.000 km kombi a samozřejmě to nejdůležitější cena do 320.000,-.
Těchto aut je u nás šíleně mnoho tak nevím jaký si pořídit, popřípadě napište jiný vůz který by odpovídal již napsaných parametrů...
Dikes..:PP
A ještě druhá věc, nyní jezdím Thalií. Chtěl bych ho prodat ale nevím za kolik bych ho mohl někam střelit. Je to 1.4l rok výroby 2005, nikdy nebouráno, super stav a najeto 200.000, předevčírem jsem v autorizovaném servisu renault měnil olej a bylo mi řečeno když se mechanik koukal na motor že v takovémhle výborném stavu motor ještě nikdy neviděl.
Cenu mi prosím nabídnetě za jakou bych mohl vůz prodat...)
Auto prodáte jedině za cenu, kterou bude kupující ochoten zaplatit. Pro jednoho může být 100.000,- málo, pro jiného 20.000,- moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.