Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat auto ze záplav

Od: ujo456 odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem auto, Fiat Punto, v.r.1999. Cena je 50 000,-Kč. Myslím, že cena odpovídá stáří a najetým necelých 100 000 km. Jenom mám takový blbý dojem, že by mohlo jít o auto, které prošlo záplavami . Proč? Jednoduše- lak na střeše je poškrábaný- jemné rýhy rovné z levé strany na pravou. Na předním skle jsou dvě rýhy zlevo doprava, sice jenom 25-30 cm dlouhé, ale co mne nejvýc zaujalo, že když jsem pustil ventilátor, tak z něj vylétaly kousky jehličí, a u mřížky jsou kousky papíru. Co vy na to? Nebo poradite kam se kouknout, abych odhlail bezpečně jestli je zaplaveno?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Budeš muset odkrýt těžko dostupná místa uvnitř karoserie a zjistit jestli se někde neusadil jemný nános bláta.Pokud si prodávající dal práci s odstraněním takových nánosů,nezjistíš nic.

ujo456
hodnocení

Dík za odpověď. Já jsem se podíval na internetu a dostal jsem taky jeden návod- jak píšeš- těžko dostupných míst. Je to řadící páka, která za normálních podmínek nepřijde do styku s vodou a tudíž by neměla být rezavá. Poku je, tak se patrně bude jednat o vytopence. Já jsem tam kouknul a páka je jak z fabriky, takže jsem se uklidnil, dále jsem kouknul na místa, kudy jdou kablíky a taky jsem tam nic nenašel. Takže dík za odpověď a mám 90% jistotu, že nemám vytopence.

nu*
hodnocení

0x

těch 100 tisíc km, to bude auto po důchodci*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]