Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení přerušovače blinkrů (relé)

Od: akr* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Na motocyklu Adams jl 125 - c mi odešel přerušovač. měl 3 výstupky (packy)
Zakoupil jsem si přerušovač na Škoda Felicie, bylo mi řečeno že bude fungovat. Má také 3 výstupy.

Po zapojení nejde, skusil jsem popřehazovat kablíky a někdy to vyhodí pojistku ale nikdy neblikne.
Vůbec elektrice nerozumím tak pokud by byl někdo ochoten mi poradit a pomoci tak prosím o "lajtské" vysvětlení!
Čím to je? Jak na to aby to fungovalo?

Předem děkuji za odpovědi!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Ta rada by byla OK, pokud by žárovky byly stejné jak na tom moto, tak v autě, záleží na protékajícím proudu.
Na blinkru by mělo být uvedeno, na kolik W je.
Na přerušovači jsou písmena, či čísla, R je +, L výstup, P je pro výstražné světla.

akr*
hodnocení

Na 12 je jak auto tak moto! Tudíž ty výstražné světla nemám vůbec zapojovat?

des*

Klidně můžeš,je to ta funkce jak blikaj poliši když jedou na zásah-prima efekt.

akr*
hodnocení

A čím bych ten efekt zapínal? Takže to relé (přerušovač) z Felicie půjde určitě napojit?

akr*
hodnocení

Nyní jsem skusil zapojit jednu packu na jeden konec a dve packy na druhy. 3 konektor zustal volny a sviti ale neblika.

akr*
hodnocení

A na přerušovači jsou čísla ne písmena!

akr*
hodnocení

Pokud pomůže upřesním o jaký přerušovač se jedná podle foto: vltava2000.cz/...

Koupil jsem ho za necelých 250 kč... takže bych byl nerad kdyby byl nepoužitelný.

des*

Ten efekt mají všechny auta,takže bych se zeptal nějakého elektrikáře přes auta,já to nevím.

cyril*

Dobrá koupě - na odkazu je za 103,-Kč.

akr*
hodnocení

Tak nějak jsem to zapojil, ani nevím jak. Blikat to bliká takže spokojen jsem. Sice bez toho policejního "efektu"

Díky za rady a snahu pomoci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]