Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Vlastním navigaci tomtom se starýma mapama. Nemáte někdo zkušenosti se stažením nových map zdarma?
Update zdarma je pouze první 2 roky. Pak už jedině na černo nebo za peníze, takže nejprve zdělte co je váš případ.
Neznám konkrétně Tom Toma...ale u mé navigace od jiného výrobce je to záležitost tak na 2h i se stažením a překopírováním do navigace.
Nemyslím si že u TomToma to bude o moc odlišné.
Podívejte se na kartu jak se soubor map jmenuje...na internetu si najděte aktuální verzi...a stáhněte do navigace..
U mé navigace se ještě musí přepsat jeden konfigurační soubor..., kde se nastaví aktuální název mapy...ale to je prkotina na 5s..
Taky neznám TOMTOM. Kdysi jsem koupil navigaci AyToBe (legálně a dost draho), která ,jak se později ukázalo, neměla vůbec žádnou podporu a tudíž ani aktualizaci map. Podařilo se mi do ní nahrát SW od MIO. Do Mio se aktuální mapy daly najít na Netu, ale byla tost mravenčí práce (navíc stránky s mapou většinou dlouho nefungovaly, takže příště se muselo hledat jinde). Takže poku znáte název mapy, určitě novější najdete. Chce to ale trpělivost. Jak jí pak dostat do navigace bude muset poradit někdo, kdo zná konkrétně TOMTOM. Do Igo8 to jde jednoduše nakopírovat pomocí PC.
Igo8 je uplně jiná liga U TOMTOM lze mapy dostat legálně přes manager, který je součástí balení na CD, nebo jej lze stáhnout ze stránek výrobce. Kopírovat do paměti bohužel jen, tak nelze, aby to bylo možné je nutné upravit celý SW a to je práce na cca 1-2h.
Bla bla bla bla... Kecat umí každej Takže tady si můžeš stáhnout ty mapy - war4all.com/... Nejdřív se na tý stránce (www.war4all.com) musíš zaregistrovat. Poslední mapy tam sou někdy z března 2011, aspoň myslím... Pokud s tím budeš mít nějakej problém, tak mi pošli e-mail.
To není problém. WWW.War4all.com, tam se zaregistruj a pak jdi do fora mobilní zařízení/navigace/mapy/mapy garmin a tam najdeš vše potřebné (mapy, mapsource, map unlock atd.). Pak potřebuješ jen USB kabel k PC. USB ovladače a Web updater najdeš na přímo na stránkách Garmin. Tím si aktualizuješ firmware atd.
Pane XXX, co ty na to? Máš s touhle odpovědí taky nějakej problém? Cože? Ne? No to sem rád...
Mám navigaci SENCOR, kde jsou mapy zn. My Goal z roku 2006. Nemáte někto zkušenost s jejich aktualizací?
Jo a nějakej soft, co k tomu budeš potřebovat (upravený navcore, videonávod pro začátečníky atd.) máš tady - 4shared.com/... Je to jednoduchý jako facka ale jestli něco nechápeš, tak napiš. Čus.
Bla bla bla, kecat umí každej, ale pak napíšeš totéž co já. Je potřeba upravený navcore, což je celej fw. Navíc šířit na stránkých odkazy na nelegální obsah?
Omyl kámo. Já jsem narozdíl od tebe tomu člověku poradil. Včetně odkazů a NÁVODU! A ty? Přesně to bla bla bla "Já jsem pan děsně chytrej a ty seš takovej blbec, že by sis neuměl přehrát ani navcore!". A dále pokud vím, on neměl zájem o legální soft. A šířím tady jen odkazy. Moje stránky to nejsou a za obsah neručím. A jestli se ti to nelíbí, tak to nečti! Nazdar!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.