Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ vrtulniku v Rambo 3

Od: take* odpovědí: 3 změna:

Prosim vas kdo vi typ vrtulniku v rambu 3 ten s tema podvesnyma kridlama my s kamosema se u piva do hadujem jestli je to MI-24 nebo nejaka americka svina tak kdo to vi mi prosim napiste typ toho vrtulniku at se rozhodne kdo vyhraje basu piv predem dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Tyhle hoši v tom maj asi jasno : letecke-forum.info/...

ar*
hodnocení

0x

Pokud se dobře pamatuji tak 3 je z Afganistánu jak super voják Rambo pomáhá tomu tenkrát hodnému Usámovi :) a podporuje Taliban.

Ve Filmu je jen "přestrojená" Super Puma a ještě tak hrozně že to je vidět ,do Hindu (MI-24) to má hodně daleko.

doplněno 17.04.11 14:18:

Tak koukám, než jsem to dosmolil tak slon dokonce našel foto s odkazem.*palec*

doplněno 17.04.11 14:23:

Z mého pohledu je Hind "větší fešák"

Typ vrtulniku v Rambo 3

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Nesmíš věřit všemu co ve filmech vidíš.Tam i ze staré škodovky udělají Bentleye.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]