Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cim prilepit nastavky blatniku?

Od: drakek* odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer.

Cim by se dalo dobre prilepit tyto nastavky blatniku? tuning-in.cz/... Libi se mi jak to na aute vypada, ale nechci to tam narvat jen tak. Chci to tam prilepit poradne, aby se mi pod ty nastavky nedostala spina, ptz to pak zacne rezavet a hnit. Myslite, ze by se na to dal pouzit treba pruhlednej silikon? Nebo neco jineho?

Dekuji za odpoved.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Silikon je na toto nevhodný , na tyto lemy se používá polyuretanový tmel.

doplněno 16.04.11 19:43:

*haha* Celp , celp, co myslíš , že to PU znamená *smich*

doplněno 17.04.11 11:26:

Drakek, Teoreticky by polyuretanový tmel nastříkat šel, Dělají je většinou v barevných provedeních bílá, šedá a černá. Jen nechápu jak a proč ho chceš stříkat když se plastové lemy nalepí na stávajíí lemy blatníku, navíc pokud chceš plastové lemy zachovat černé, tak už vůbec není co řešit. Použít černý tmel a je to.

doplněno 17.04.11 12:03:

Myslím , že jsem to pochopil naprosto přesně, proto jsem i v minulém odkazu psal "navíc pokud chceš plastové lemy zachovat černé, tak už vůbec není co řešit." Jen mám tak trochu dojem že nemáš představu jak se to lepí a jak vlastně kvalitní plastový lem musí přiléhat a kopírovat tavar blatníku. Tam prostě nesmí být mezera, která by se pak musela spárovat jak dlaždičky. Jsou i lemy, které se nelepí a jen se nacvaknou do plasových držáků do dir v blatníku (ale to moc nedoporučuju, páč to hnije)

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Dost dobrý je PU tmel na lepení autoskel.

drakek*
hodnocení

ten tmel se ale pak musi striknout, ne? Barva auta je modrostribrna a ty nastavky jsou cerny, ja bych to tak chtel nechat, krasne to sedi k bocnim listam. Da se koupit ten PU tmel pruhlednej, nebo nejak "barevnej"? :D :D

Diky.

celp*

Zdarec.PU Windscreen 60 je černý.

drakek*
hodnocení

AR: Bud jsem to spatne napsal ja, nebo jsi to spatne pochopil ty. Ja prave nechci strikat lemy, chci je nechat cerny, ale mrzelo by me kdyby ten tmel byl videt jako spara mezi karoserii a lemem.

Zkusim pouzit cernej tmel, podivam se jak to bude vypadat. Pokud blbe - vyhodim to :D

Dekuji Panove.

reeve*

Ten tmel slouží jen jako lepidlo: Prostě se tím ta "ozdoba" nějak zevnitř nablemtá a přilepí se. Okraje toho plastovému lemu jsou pružné a po nasazení se samovolně přitisknou ke karoserii, takže žádná viditelná "spára", která by se musela tmelit, tam není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]