Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistim pojistku?

Od: poutnik* odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz před 4 roky jsem prodal auto,přes jinou osobu,podmínka byla že si to přepíše na sebe a v dnešní den jsem se dozvěděl že auto mělo nehodu a je stále psané na mně!kde se dá zjistit zda to má stk a zda bylo placeno povinne ručení do této doby.Díky za odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

1x

Pokud jste auto prodal, tak ostatní Vás nemusí zajímat. To, že jste v TP zapsán jako poslední majitel nic neznamená.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

ic.ckp.cz/... ZDE zjsitíte povinné ručení podle SPZ. STK podle mého názoru zjistit nejde.

michal958*
hodnocení

0x

pokud máte kupní smlouvu, udaje o kupujícím tak vás nemusí už nic zajímat,od podpisu smlouvy,vy už nejste právním majitelem vozidla.to že jeste napsán v TP vůbec nic neznamená .hlavně kupní smlouvu dukladně uschovat.

cyril*

To jsem již někde četl. *ee*

nu*
hodnocení

0x

dnes večer tímto autem někdo natankuje a odjede bez zaplacení, zítra někomu přejede psa a pozítří babičku na přechodu...Budete opakovaně podávat vysvětlení na policii

erikch*

...nu stačí pouze jednou,jelikož podání vysvětlení je úředním záznamem,navíc v "režimu" PČR,a jako takové se "skladujeů 10 let...Čili v případě každé následné potřebě něco vysvětlit(druhý případ jsme tuším "u přejetého psa"),stačí krátký odkaz na první podání ze dne xx.xx v místě yyy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]