Nejste přihlášen/a.
zdravim. byl jsem na diagnostice ve skode a ty mi rekli ze lambda sonda nefunguje ze je potreba vymena jenze v papire je napsano prilis maly signal sice jsem zacatecnik ale myslim ze v to na vymenu nebude
U mondea jsem ji vyšrouboval, vyčistil sprejem na disky a zandal. Rozdíl v chování motoru značně lepší.
ja mam octavii 97,55kw,1.6-benzin a problem je v tom ze nevim kde presne je ta sonda
doplněno 15.04.11 09:51:jo a ve skode mi rekli ze ma pri otoceni klicem by se mela rozsvitit kontrolka lambda sondy a ta se mi vubec nerosviti
Lambda driv nez nefunguje vubec tak funguje blbe a ridici jednotka to ani nemusi presne rozpoznat. A jeji spatny projev muze mit dalsich X elektrickych nebo mechanickych pricin v motoru...
Proč se tomu tak bráníš?Chceš mít auto vpořádku?Nebo ne?Lambda je před katalyzátorem,aby ho chránila.Pokud ji nevyměníš tak se ti stane to že na TP neprojdeš kvůli špatnému katalyzátoru.Achjo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.