Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám jeden dotaz. Koupil jsem si motorku od českého prodejce dovezenou ze zahraničí. Prodejce mi však nedodal potřebné doklady. Tato situace už trvá měsíc. Motorku chci vrátit, protože slyším samé výmluvy a nic se neděje. Protože prodejce je z jiného koutu republiky, chci ji poslat jako zásilku. Mám právo na vrácení peněz i za tuto dopravu?
Díky všem za pomoc
není co radit, zadání je neúplné, co je v kupní mslozuvěm, co jew to za papíry atd...papírem je i doklad o proclení nebo záchodový papír, pokud byla koupena motorka bez papírů, byl koupen jen soubor náhradních dílů , nelze prokázat schválení k provozu a nelze tedy ani jezdit...jen rozebrat a použít jako díly...Tak radím, rozebrat a rozprodat na díly
A za utržené peníze si koupit motorku s papíry, a dle možnosti ne z 350 km vzdálené Tramtárie, ale od někoho kdo bude po ruce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.