Nejste přihlášen/a.
Opel Calibra 2.0 16V rv.91 Ráno jsem sedl do auta a jedu si to v klidu 120km/h a nejadnu auto začalo zpomalovat a když jsem sešlápl plyn až na podlahu motor nereagoval a jako by se dusil.O několik hodin později jsem to jel projet a po několika kilometrech se to začalo opět dusil a na třetí rychlostní stupeň mě to nepustilo víc jak na 60km/h.Před chvíly jsme to byly projet s kamošem a motor tahnul tak jak má takže je mi opravdu záhadou v čem může být problém.Prosím někoho kdo má s tímto autem zkušenosti o radu.Děkuji moc za odpovědi.
Bohužel Tweety v tomto případě těch závad může být vícero. Od podávacího čerpadla, které po "zahřátí" nestačí dodávat benzín, podtlak na vratné větvy po zahřátí motoru, propouští nebo naopak nepustí benzín. další možnost je čidlo teploty, které dává špatné info o teplotě motoru a pak se motor hltí, špatná lambda a nebo i vyběhaný motor, který po zahřátí začne brát olej, ale to bys poznal na značné kouřivosti (hustý bílý kouř). Nejspíše to nejprve bude muset na diagnostik. Můžeš zkusit odpojit lambdu jestli to bude stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.