Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětská sedačka v dodávce

Od: filipecjiri* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Mám na Vás dotaz pokazilo se mi auto s druhým je manželka přyč do konce týdne a já potřebuji dovážet malou do školky je 3 letá a jediný co mám tak je dodávka. Když dám sedačku do předu uchytím tříbodovím pásem. Můžu nebo né

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Filipe, klidně můžete. Nastudujte zákon 361/200 §6. nebo : 84.242.68.106/...

nebo ICQ 55180641

filipecjiri*
hodnocení

Přesmně tohle jsem potřeboval mockrat děkuji.

charles*
hodnocení

2x

Zdravím,já mám za to že by neměl být problém už jsem to párkrát viděl,spíše půjde o deaktivaci airbagu poku je jím auto u spolujezdce vybaveno.

filipecjiri*
hodnocení

Jde o starší typ te dodávky tak tam není tak si myslím že by to mohlo být v pohodě. Přinejhorším uvidím co mi na to řeknou policajti až mě chytí.

celp*

Dobrý den.Ve vozidle N1(dodávka) je možné dítě přepravovat v dětské autosedačce za předpokladu,že bude upevněna způsobem udávaným výrobcem autosedačky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]